Дъщерята на Силвия Кацарова, Теди, отново има връзка с чужденец. Ян е чех и е бивш национален състезател по хандбал. Заради любимата си той вече живее у нас и заряза Прага. "Решението ми беше трудно, но си заслужаваше. Обичам Теди и тя е на първо място в живота ми", казва красавецът, който вече подари пръстен на любимата. Семейството му липсвало, но те били на три часа път от София, сподели спортистът в Преди обед по бТВ. "И двамата имаме развод зад гърба си, били сме в тежки любовни връзки и се стараем да запазим топлотата помежду си. Често се държим за ръце и се обичаме", сподели Кацарова. Щастливата Теди е категорична, че чехът е много романтичен и често й прави изненади. На 18 май Теди Кацарова ще направи голям концерт, посветен на 30 години сценична дейност.

Свързани новини

10.05.2023 16:23

Теди Кацарова заживя с нов чужденец

Видян 2551 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Дъщерята на Силвия Кацарова, Теди, отново има връзка с чужденец. Ян е чех и е бивш национален състезател по хандбал. Заради любимата си той вече живее у нас и заряза Прага. "Решението ми беше трудно, но си заслужаваше. Обичам Теди и тя е на първо място в живота ми", казва красавецът, който вече подари пръстен на любимата. Семейството му липсвало, но те били на три часа път от София, сподели спортистът в Преди обед по бТВ.


"И двамата имаме развод зад гърба си, били сме в тежки любовни връзки и се стараем да запазим топлотата помежду си. Често се държим за ръце и се обичаме", сподели Кацарова. Щастливата Теди е категорична, че чехът е много романтичен и често й прави изненади. На 18 май Теди Кацарова ще направи голям концерт, посветен на 30 години сценична дейност.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

близнаци