19.09.2008 10:12

„Тропическата буря“ връхлетя Америка преди ураганът Айк

Видян 1263 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вихрената и динамична комедия „Тропическа буря“ се понесе върху САЩ доста преди ураганът Айк да причини щети на американската икономика за милярди долари. Световната премиера на филма бе в средата на миналия месец, но в родните кина продукцията тръгва от днес! Пълните киносалони гарантираха на продуцентиете на филма над 87$ милиона долара, а добрият отзвук от него му осигури първото място в избора на американските зяпачи три поредни седмици.


Сюжета на „Тропическа буря“ всъщност съдържа частичка от дълбоко експлоатираната  вече пародия на вискчи онези маргинали, които поради дефицита на достатъчен умствен потенциал, са облекли военните униформи. Но този път във военно-полева атмосфера ще трябва да се вживее не кой да е, а разглезен актьорски екип. Свикналите да задоволяват прищевки им звезди заплашват да провалят най-грандиозната филмова продукция за военни действия заради своите капризи. Тогава обаче обезсърченият режисьор се решава на крайни мерки - изпраща разлигавените актьори да снимат в джунглата, където снобарската им еснафщина не се котира. По този начин Ben Stiller, Jack Black и Robert Downey-младши се озовават в Югоизточна Азия, където не цари лукса, на който са свикнали, а напротив – около тях се въргалят трупове. И тук вече проблемите не се решават като нахокаш някой асистент...


Но за сметка на това по този начин се овладява най-добре образът, в който актьорите трябва да се превъплатят.


Освен сюжетните изненади, още една такава е тази, че освен в главната роля, Ben Stiller е заел и режисьорското място. По този начин към него няма как да бъде отправен стандартният упрек на кино-критиците към режисьорите, че подлагат „напудрените“ си герои на неща, които не биха извършили сами. By The Way, на Бен военната униформа му отива чудесно.


За любопитните родни маниаци относно това как клишираният холивуудски актьор се озовава в една критична обстановка, премиерата на „Тропическа буря“ по кината стартира от днес.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв