17.06.2024 11:12

Вики ударила Бекъм след 1-вата изневяра, оправдала го пред децата им за роман със секретарката му

Видян 3180 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Виктория Бекъм има предизвикателно послание към децата си на фона на съобщенията за предполагаемата изневяра на Дейвид Бекъм, според нова книга.

Двойката е имала много възходи и падения в брака си и е била разтърсвана от съобщенията за слуховете за изневерите на Дейвид през годините. През 2016 г. в отношенията им започнаха да се появяват пукнатини и авторът Том Бауър твърди, че нещата са се "влошили" две години по-късно в новата си книга "Къщата на Бекъм".

Бауър твърди, че двойката се е настроила един срещу друг и е накарала всеки от публицистите си да "подхранва негативни истории" за другия. Една от историите включвала "необичайна размяна на мнения, станала по време на лятната ваканция на Бекъмови".

По време на инцидента Бауър твърди, че Виктория е казала на децата си: "Татко не изневерява". Смята се, че когато Дейвид е прочел доклада, той е бил "бесен, че Виктория и нейният публицист водят медийна война срещу него".

Виктория и Дейвид са били открити за трудностите в брака си. Когато двойката се събра за първи път, Дейвид беше обвинен, че изневерява с друга жена, докато Виктория е на турне и е бременна с първия им син Бруклин Бекъм.

В автобиографията си от 2001 г. "Да се научиш да летиш" Виктория разкрива, че е ударила Дейвид, когато го е видяла следващия път. Въпреки това тя решава да повярва на Дейвид след пътуване до Италия, за да решат проблемите си.

Пет години след началото на брака им за Бекъм се носят слухове, че е имал афера с асистентката си Ребека Лоос. Бившият футболист категорично отрича да е имал романтична връзка с нея.

По това време той казва: "През последните няколко месеца свикнах да чета все по-нелепи истории за личния си живот. Това, което се появи тази сутрин, е само още един пример. Простата истина е, че съм щастливо женен. Имам прекрасна съпруга и две много специални деца. Никоя трета страна не може да направи нищо, за да промени тези факти."

Дейвид отново засегна слуховете в новия документален филм на него и Виктория за Netflix. Той каза: "В този филм Виктория и аз сме изложени на опасност: "Имаше някои ужасни истории, с които беше трудно да се справим. За първи път аз и Виктория бяхме подложени на такъв натиск в брака ни."

Виктория също призна, че това е бил "най-трудният период" за тях като двойка. Тя обясни: "Чувствах се така, сякаш светът е срещу нас. И ето какво: ако трябва да съм напълно честна, ние бяхме един срещу друг."

Книгата "Къщата на Бекъм" от Том Бауър излиза на 20 юни и може да бъде закупена от Amazon.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще общувате активно с колеги и познати


Днес ще общувате активно с колеги и познати. Споделете