Свързани новини

15.06.2009 09:24

Алонсо и Машчерано остават в Ливърпул

Видян 1394 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заради разсейването и стресиращите спекулации около бъдещето на Шави Алонсо и Хавиер Машчерано на "Анфийлд" от Ливърпул бяха категорични, че ще задържат футболистите, предаде БГНЕС.


Алонсо бе свързван с Реал Мадрид, които не крият адмирациите си към испанския халф, а аржентинецът Машчерано бе мишена на Барселона. Младите нападатели на "белия балет" Алваро Негредо и Алберто Буено бяха гласени за "разменна монета" при евентуална сделка за Алонсо. Въпреки това мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че двойката от средата на терена е включена в плановете на "червените" за следващия сезон, като освен това подчерта, че Барселона не могат да си позволят Машчерано, а Алонсо "не се продава". Клубът подкрепи Бенитес, като отхвърли всички слухове около заминаването на двойката. В официално изявление, публикувано на сайта на клуба се казва: "Заради непрестанните спекулации на медиите относно бъдещето на Шави Алонсо и Хавиер Машчерано, Ливърпул не е получавал никакви официални предложения от клуб, заинтересован от играчите".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей