Свързани новини

07.02.2020 09:42

Барса и Реал Мадрид вън от Купата на Испания

Видян 1550 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Испанските колоси Барселона и Реал Мадрид отпаднаха от турнира за Купата на Краля, след като на 1/4-финалите загубиха съответно от Атлетик Билбао с 0:1 и Реал Сосиедад с 3:4, предава Оffnews.bg.

Футболистите на треньора Кике Сетиен бяха на приливи и отливи в играта си, като на моменти напрежението в клуба си пролича и на терена. Лионел Меси и влезлият като резерва Антоан Гризман се отчетоха със сериозни пропуски.

Иняки Уилямс пък не спираше да дебне за грешки в каталунската защита и това доведе до автогол на Серхио Бускетс (90+3') в добавеното време на срещата.

Днешният развой е много близък до срещата между двата клуба в началото на сезона. Тогава отборът на Барса бе нокаутиран отново в края на мача, след като Ариц Адурис се разписа по атрактивен начин със странична ножица.

При Реал ситуацията бе значително по-зрелищнa. Играчите Реал Сосиедад играха от самото начало за победа на "Сантиаго Бернабеу" и поведоха с 4:1 в средата на второто полувреме. Мадридчани упражниха мощен натиск в края и за малко не докараха нещата до продължения.

Мартин Йодегор (22'), Александер Исак (54' и 56') и Микел Мерино (69') се разписаха за гостите от "Аноета". Точни за домакините бяха Марсело (59'), Родриго (81') и Начо Фернандес (90+3').

Така баските записаха исторически две победи над грандовете в Испания и заслужено са на 1/2 финал в турнира, докато каталунците и "белия балет" ще насочат вниманието си към Ла Лига и Шампионска лига.


 


Снимка: Lap.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

водолей

Свобода, пътешествие, приключения

Свобода, пътешествие, приключения, какво по-подходящо