Свързани новини

20.05.2009 12:24

Бербо започва офанзива за титулярното място в Рим

Видян 1490 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Капитанът на националния ни отбор Димитър Бербатов започна "кръстоносен поход" към титулярния състав на Манчестър Юнайтед във финала на Шампионската лига срещу Барселона на 27 май на "Стадио Олимпико" в Рим, предаде БГНЕС.


Бербо все не успява да спечели доверието на феновете, откакто пристигна за рекордните 30.75 милиона паунда от Тотнъм. Той успя да вкара девет гола в 31 мача от Висшата лига на Англия, но е първи по голови асистенции. Сега Бербатов започва "битка" с Карлос Тевес за титулярното място в Рим. Той заяви: "Аз знам какво направих досега и знам, че мога още повече. Понякога съм разочарован, защото в някои мачове аз не показвам на 100% това, на което съм способен. Аз знам, че хората мислят, че на мен не ми пука какво става, но вярвайте ми, аз се усещам много зле ако не съм играл добре. Прибирам се вкъщи и само си мисля за това как да се представя по-добре следващия път. В началото бях нервен, сега също съм малко нервен. Когато играеш за най-големият клуб в света, понякога трепериш като излизаш на терена". Относно финала срещу Барселона, Бербо заяви: "Ние сме отбор, който ще се бори до последно за всички купи. Ние имаме прекрасен отборен дух и страхотни индивидуалности, но действаме като тим и това е много хубаво за нас".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

водолей