Свързани новини

20.05.2009 12:11

Брунко Илиев получи наградата на Левски за отбор на месеца

Видян 1055 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Доскорошният наставник на Левски-Сиконко Брунко Илиев получи наградата на пресклуб "България" за отбор на месец април, предаде БГНЕС. Волейболният тим на Левски печели тази купа за пети път.


Шампионите са първи в анкетата на спортните журналисти с 19 гласа от 27 гласували. На второ място остана футболният отбор на ЦСКА със 7 гласа, трети е националният тим по мотокрос с един глас. Бившият треньор на Левски Илиев заяви, че уговорката с инженер Данчо Лазаров е била да поеме отбора до края на сезона. "Още от началото с Лазаров се бяха разбрали да поема Левски само до края на сезона. Не съм се разделил с Левски с огорчение, защото още от началото бях решил това да ми е последната година с мъжки отбор. Сега се занимавам с юношите на Славия и смятам, че там ми е силата. По-добре работя с момчета от 18 до 22-годишна възраст. Работата ми доставя голямо удоволствие. Окончателно съм взел решение, че приключвам с мъжките отбори и оставам да работя с юноши. Дори от Левски да ми се обадят и да ми предложат да продължа работата си в клуба, ще им откажа. На юношите давам упражнения с по-голяма трудност, каквито се изпълняват в мъжките тимове. Целта на това е да ги подготвя максимално за влизането им в мъжките състави", сподели Илиев.
Наставникът добави, че е готов за шоуто на звездите на 28 май, когато ще се изправят наши волейболисти, играещи в чужбина срещу сборен тим от от български клубове. Тимът от вътрешното първенство ще бъде воден от Брунко Илиев. "Готов съм за мача на звездите. Смятам, че ще стане един зрелищен спектакъл. Казаха ми сам да си избера отбора и аз вече съм съм определил играчите. Мисля, че ще се получи спектакъл, тъй като старите кучета ще се стремят да си пазят мястото, а младите ще се опитат да се докажат. Смятам, че българските състезатели, които играят зад граница, ще бъдат малко по-уморени, но въпреки това ще се получи шоу, както за играчите, така и за зрителите", завърши Илиев.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак