Свързани новини

13.04.2009 18:04

Черно море се наложи над Локомотив Пловдив с 2:1

Видян 1144 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отборът на Черно море се наложи над Локомотив Пловдив с 2:1 в среща от 21-я кръг на "А” група, предаде БГНЕС.


В 41-та минута Атанас Борносузов откри резултата с мощен удар от границата на наказателното поле препарира Акалски за 1:0. През второто полувреме Мирослав Манолов пропусна на няколко пъти да удвои резултата. В 79-та минута "моряците” все пак отбелязаха второ попадение, чрез Александър Александров – Алекс. Юруков намери Манолов в наказателното поле, той не успя да отправи удар, тъй като бе блокиран от Акалски, но вратарят не успя да улови топката и тя попадна в Алекс, който прати топката в мрежата на пловдивчани. Четири минути преди края на мача Дани Кики вкара почетното попадение за гостите. Дани Кики центрира в наказателното поле, Илчев бе излязъл неразчетено и от гърба на Сечков топката влиза в празната врата.


Полузащитникът на "моряците” Георги Илиевполучи тежък удар в главата при сблъсък с Ангел Йошев още в 7-та минута и временно изпадна в безсъзнание. Веднага бе изведен от стадиона с линейка и откаран в болница, където е установено, че има комоцио. Лекарят на варненци заяви, че Илиев вече е в съзнание, но има разкъсване на устата, счупен преден зъб, а тепърва ще стане ясно дали има счупване на цялата му челюст. Той ще остане в болницата, за да му се направи обстоен преглед, както и рентгенови снимки на главата.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог