Свързани новини

17.01.2009 11:46

Гергов проверява документацията от "Лаута"

Видян 1665 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Експертите и икономистите на кандидат-купувача Георги Гергов се сдобиха с клубната документация и в следващите дни ще проучат моментното състояние на дружеството, преди да се престъпи към финалната фаза за откупуването му от собственика Галя Топалова, пише фенсайтът на пловдивския тим www.lportala.net.


Тя призна, че всичко е в ръцете на Гергов, а яснота за осъществяването на сделката най-вероятно ще има в средата на следващата седмица. "Убедена съм, че няма да бъде нищо не редно. Локомотив, за рализика от повечето български професионални отбори, няма задължения", сподели Топалова.
В същото време в Сандански играчите на Аян Садъков бяха изненадани приятно с декемврийските си заплати. Галя Топалова постъпи коректно, като възложи на финансовия директор Иван Петлешков да пътува до хотел "Панорама" и да раздаде месечните възнаграждения на отбора. Към него вчера се присъедини бразилецът Даксон да Силва, който спази уговорката си и закъсня само 10 дни, така както уведоми ръководители и треньори. Освен това стана ясно, че за овакантената дата 31 януари, когато трябваше да се проведе контролата с Любимец, е намерен друг спаринг-партньор. В последният ден на месеца пловдивчани ще премерят сили с третодивизионния Карлово. Серията от приятелски срещи за "черно-белите" започва идния петък, с двубой срещу домакина Вихрен, след което отбора се завръща в града под тепетата.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Словения

Най-дружелюбните страни в Европа

10. Хърватия. Резултат 91.78 Някога лятно ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци