05.11.2008 17:48

И Интер закъса в Кипър

Видян 1586 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След Панатинайкос и първенецът в калчото Интер не успя да се справи с Анортозис при гостуването си в Кипър в мач от Шампионската лига. За разлика от поражението на гърците, които паднаха с 3:1, италианците се добраха до равенството 3:3. Бившият халф на Левски Седрик Бардон вкара гол за успеха на кипърския тим, който продължава с доброто си представяне в най-комерсиалния турнир.
Французинът се разписа за 1:1 в 30-ата минута, когато се озова срещу опразнената врата след груба грешка в защитата на „нерадзурите”. Марио Балотели откри преди това в 13-ата минута с безпощаден шут. Скандалният италиански национал Марко Матераци изведе отново Интер напред в 44-ата минута, но още преди почивката домакините отново изравниха след корнер и карамбол, при който резервата Йоргос Панаги прехвърли с глава вратаря Жулио Цезар. 3 минути след началото на втората част Николаос Фрусос изведе за първи път домакините напред в резултата, след като аржентинецът Николас Бурдисо не успя да изчисти добре центриране на Бардон. Хулио Крус успя да изравни чак в 79-ата минута.
Панатинайкос пък унизи Вердер в Бремен, отбелязвайки 3 безответни гола. Вангелис Манциос откри за гостите в 58-ата минута, а Йоргос Карагунис удвои 10 минути по-късно с първия си гол в Лигата след повече от 6 години и половина. Александрос Циолис оформи крайния успех в 83-ата. Така след този кръг групата оглавява Интер, следван от Анортозис (с 1 победа, 2 равенства и 1 загуба), Панатинайкос и Вердер.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще ви интересува главно финансовата страна на нещата

Днес ще ви интересува главно финансовата страна на