След доброто представяне на българина се появиха информации за интерес към него в контекста и на това, че все още не бе подновил договора си с бременци

Свързани новини

29.06.2022 15:36

Искам да се наложа в Бундеслигата и да играя за България: Илия Груев

Видян 4103 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Илия Груев разкри пред вестник Билд, че неговият баща Илия Груев - старши е изиграл голяма роля за подписването на нов договор с Вердер. От клуба официално обявиха, че 22-годишният българин е продължил контракта си, който изтичаше през следващото лято.



“Баща ми знае как мисля. Той бе изцяло наясно със ситуацията. Попитах го за съвет и тенденцията при него бе ясна: Вердер. Моят агент водеше преговори и с други клубове. На първо място в главата ми обаче бе Вердер. Това е моят отбор. След 8 г. в него смятам, че мога да го кажа”, сподели доскорошният младежки национал на България.
През изминалия сезон Груев направи пробив в първия тим на Вердер. От 34 мача във Втора бундеслига той взе участие в 26 и записа 1 гол.



След доброто представяне на българина се появиха информации за интерес към него в контекста и на това, че все още не бе подновил договора си с бременци. Кикер обяви, че други два отбора от Бундеслигата го следят, а Билд прибави към тях гранда на Нидерландия Аякс.



“Вярвам, че това е истинското начало за мен. Имам амбиции. Искам да се наложа в Бундеслигата и да изиграя много мачове. Ще имам възможност да се сравня с част от най-добрите футболисти в света. Оптимист съм, че мога да надградя представянето си от миналия сезон”, заяви на пресконференция по повод новия договор Груев.
От Вердер не уточниха за какъв период е контрактът. Българинът обяви само, че той е дългосрочен. Прогнозата на германските медии е, че е поне до лятото на 2025 г.



Той засегна темата и за мъжкия национален отбор на България:
“Надявам се през септември да бъда в състава”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

лъв