Свързани новини

12.11.2015 16:31

Ивет Лалова: Допинг скандалът в Русия е шамар за честните спортисти

Видян 1436 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Ивет Лалова-Колио сподели разочарованието си от разразилия се допинг скандал в руската атлетика. „Много лошо ако е истина. Това е един голям шамар в лицето на всички честни спортисти, които са постигнали своите успехи чрез труд“, сподели спринтьорката пред родните медии.


Лалова е в България, тъй като е новият посланик на кампанията за световния ден за борба с диабета, който се отбелязва на 14 ноември. Тя даде ценни съвети на учениците от 134 СОУ Димчо Дебелянов в София и заедно с тях направи серия от физически упражнения.


„Ако диабетът беше държава, то тя щеше да е третата по население в света. Вярвам, че всеки човек е отговорен за своето здраве, а възпитанието на правилните навици се изгражда още в детска възраст“, каза Лалова-Колио.


Финалистката на 200 метра от тазгодишното световно първенство сподели също така, че през зимния сезон ще направи само няколко контролни бягания, а през лятото ще съсредоточи усилията си върху Европейското първенство в Амстердам и Олимпийските игри в Рио де Жанейро. Тя призна, че по всяка вероятност на шампионата на Стария континент в Холандия ще трябва да избира между 100 и 200 м, тъй като програмата не позволява участие и в двете дисциплини.


„Ако трябва да проявя разум, трябва да наблегна на 200 м през лятото. На 100 м се изисква бягане под 10.80 сек за финал, което говори за едно космическо ниво. Това става една недостижима дисциплина и моята основна остава 200 м“, завърши 31-годишната спринтьорка.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Ще държите и ще търсите личното уединение

Ще държите и ще търсите личното уединение. Днес ще сте