Йоана Георгиева е невинна, отива в Париж

Свързани новини

16.07.2024 12:07

Йоана Георгиева е невинна, отива в Париж

Видян 1326 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Отлична новина дойде от Спортния арбитражен съд в Лозана - Йоана Георгиева е невинна по обвинението за нарушаване на анти-допинговите правила.


Временното спиране на правата на Йоана Георгиева, наложено на 10 юни 2024 г., се отменя. Това означава, че Йоана Георгиева има право да представя България на Олимпийските игри в Париж.
 
Новата звезда на българския кану-каяк ще вземе участие и на Световното първенство по кану-каяк до 23 г. в Пловдив на 500 м едноместен каяк. Георгиева беше представлявана по делото от адвокатите Елена Тодоровска и Борис Колев.
 
"Българската федерация по кану-каяк благодари на всички, изпратили своята безрезервна подкрепа към Йоана Георгиева и вярващи в нейната невинност от първия миг на обвинението. Сега тя бе потвърдена от Спортния арбитражен съд. Правдата възтържествува!", се казва в съобщение на федерацията.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец