Свързани новини

07.05.2009 19:10

Кадрови проблеми в Спартак Варна преди мача с Черноморец

Видян 1499 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Спортно-техническото и треньорското ръководство на Спартак Варна са изправени пред известни затруднения при окомплектоването на състава преди домакинската среща срещу Черноморец Бургас в събота, предаде БГНЕС.


От щаба на "соколите" обаче смятат, че на резервната скамейка на тима има футболисти, които до момента, по една или друга причина, рядко са попадали в титулярния състав и сега ще получат шанс да докажат качествата си във важния двубой срещу бургазлии. Поради наказания за получени картони съботната среща пропускат Даниел Моралес и Ангел Стойков. Титулярният страж на варненци през пролетния полусезон - Зоран Банович, също няма да е на разположение на старши треньора. Вратарят Банович ще се завърне в родината си поради семейни причини.


Предвид дългото му отсъствие от терена, поради лечение на травма Цветомир Цанков е под въпрос за титулярното място, но последната дума при вземането на това решение ще бъде на треньорите. Велимир Иванович се оплаква от болки в коляното, получени след сблъсък с противников състезател, но контузията не е сериозна, твърдят лекарите. Медицинският щаб взе навременни мерки и сръбският халф ще бъде на линия срещу "акулите". Неприятното мускулно разтежение, което Стефан Дончев лекува продължително време вече е в миналото и защитникът е напълно готов за двубоя.


Според нормите на БФС срещата между Спартак и Черноморец се води рискова, поради близостта на двата града и реалната възможност повече бургазлии да пътуват до морската столица, за да подкрепят любимците си. Служители на варненската полиция ще се грижат за реда в и около спортното съоръжение, преди, по време и след мача. От ръководството на Черноморец информираха, че няма да има организирана екскурзия до Варна. Има вероятност около 20-тина привърженици на бургазлии да пътуват самостоятелно с личните си автомобили. Билетите за гостуващите фенове са на цена от 5 лева и за тях са обособени отделни вход, каса и сектор на стадиона.


Срещата е в събота - 9 май - от 18:00 часа. Тя ще бъде ръководена от съдийска бригада от София с главен рефер Ангел Ангелов и помощници Красимир Керезов и Иван Вълчев. Четвърти съдия ще бъде Севгин Адем от Търговище.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

риби

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен характер

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен