16.05.2016 16:04

Кралев се срещна с новия директор на ATP Sofia Open

Видян 1100 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с новия турнирен директор на ATP Sofia Open Пол Макнами. Той е един от най-уважаваните специалисти в света на тениса, като продължение на 12 години (1995-2006) е бил турнирен директор на Australian Open, а от 1989 до 2012 г. ръководи първенството за смесени двойки Хопман Къп. В последните две години Макнами е и консултант на треньорския екип на България за Купа Дейвис. Австралиецът има и забележителна кариера като професионалист – бивш световен номер 1 и притежател на 5 титли от Големия шлем на двойки.


„ATP, спонсорите от Garanti Koza и партньорите са много щастливи и удовлетворени от дебютния тенис турнир в София. Tой е добра основа за развитие и надграждане. България доказа, че е готова за провеждането на турнири от ранга на ATP“, каза Пол Макнами. „За мен е чест, че бях поканен да стана турнирен директор на Garanti Koza Sofia Open. Нашата цел е да утвърдим София като ключова дестинация в световния тенис“, добави известният бивш тенисист. По думите му турнирът ATP Sofia Open е най-голямото ежегодно спортно събитие в столицата и е направен, за да радва почитателите на този спорт у нас.


„Пристигането на величина от ранга на Пол Макнами в София е доказателство за големите планове на спонсорите на Sofia Open за страната ни“, коментира министър Кралев.


„Министерството на младежта и спорта ще продължи да подкрепя провеждането на тенис турнира и през следващите години, като се надяваме договорът да бъде увеличен“, добави министърът.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.