Свързани новини

04.03.2009 14:04

Левски играе с Фени мач-реванш тази вечер

Видян 1485 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Тази вечер в македонския Кавадарци Левски играе мач-реванш от Еврохолд Балканската лига срещу Фени Индустри, подсеща БГНЕС.


Българския тим ще защитава 16 точки преднина от първата среща, но от лагера на "сините" не очакват лек двубой. Видя се и вчера в срещата на Черно море, че същата разлика може да се окаже недостатъчна за елиминиране на съперника. Още повече, че самата разлика в миналия двубой дойде в последната минута на мача, когато Стефан Георгиев с кош и фаул и Арнас Казлаускас с тройка вкараха 6 точки, за да стигне общо 16. Старши треньорът на Фени Индустри Емил Райкович бе разочарован от изхода на първия мач в София като заяви, че отборът му е загубил концентрация в последните минути. Въпреки това, той е оптимист, ще разчита на подкрепата на феновете в града и се надява на краен успех. Разбира се, отсреща той ще има един състав, който без да блести в последно време постига своето. Левски играе сполучливо в последните си мачове в шампионата на НБЛ и взе много важни победи като гост на Спартак Плевен и домакин на прогресиращия Рилски спортист. Стефан Георгиев се намира в превъзходна форма и е най-добрия в състава в последните два мача – срещу Фени и Рилски спортист той завърши с дабъл дабъл и нямаше опоненти и под двата коша, съобщи официалният сайт на БК Левски. Литовецът Арнас Казлаускас и американският гард Чарлс Джоунс все повече намират място в петорката на Тити Папазов. Това донякъде отне част от играта на Маркъс Хол, но американецът доказа през сезона, че може да се разчита на него и е главното оръжие на "сините" в атака. Триото Златин Георгиев, Станислав Славейков и Асен Великов остават малко в сянка, но могат и знаят да се разгърнат в трудни за тима моменти. Ако отборът заиграе по-мобилизирано в защита, несъмнено този вариант на Левски ще премине тази фаза от Балканската лига и ще се класира на Файнъл Фор-а. Победителят от този двубой ще срещне по всяка вероятност Рилски спортист, който има 10 точки преднина от първата си среща в Крагуевац и едва ли ще допусне изненада пред своите фенове в Самоков тази вечер.


Срещата в Кавадарци започва в 20.00 часа българско време.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак

Ще държите и ще търсите личното уединение

Ще държите и ще търсите личното уединение. Днес ще сте