Свързани новини

03.10.2011 10:34

Левски размаза Локо София с 4:0

Видян 1615 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Левски" не остави никакъв шанс на "Локомотив" (София) и спечели софийския сблъсък на стадион "Георги Аспарухов" с категоричното 4:0. Срещата от 8-ия кръг на "А" група беше много динамична с положения и пред двете врати.


Христо Йовов откри резултата още в 6-ата минута, а в 30-ата реализира второто си попадение в мача. Преди това Сюрд Арс се възползва от комичен гаф в отбраната на "железничарите" и вкара за 2:0 на празна врата почти от голлинията.



Последният гол преди почивката беше дело на Дарко Тасевски, който се възползва от центриране на Орлин Старокин и с глава наказа вратаря на гостите Боян Пейков. Така "Левски" се изравни на трета позиция в класирането с "Черноморец", като и двата тима имат 18 точки.



"Локомотив" (София) остава на 10-то място със скромния актив от 8 пункта, след като не успя да защити статистиката си на тимът от елита с най-много победи в гостуванията си на стадион "Георги Аспарухов". През първото полувреме цялата мощ на "синята" атака се изля върху разсеяните и на моменти неадекватни бранители на "железничарите", като четирите отбелязани гола можеха да бъдат и повече.



На почивката на стадион "Георги Аспарухов" имаше токов удар, който прекъсна електрическото захранване. Все пак в минутите до началото на втората част осветлението беше постепенно възстановено и в 56-ата минута всичко вече беше наред. След почивката беше ясно, че оборотите ще бъдат намалени, предвид липсата на каквато и да е интрига, но все пак „сините" опитваха да реализират още попадения, а и "Локомотив" имаше шансове за гол.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион