Свързани новини

04.11.2009 13:33

Левски ще гони първа победа в Лига Европа

Видян 1392 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Наставникът на Левски Антони Здравков заяви, че кадрови проблеми в отбора няма и сините ще търсят първа победа в утрешния си мач срещу Ред Бул в Лига Европа, предаде БГНЕС


"За първи път всички футболисти тренираха днес. В заниманието участваха 28 играчи, без трайно контузените Владо Гаджев и Топузаков. В утрешния мач с Ред Бул Залцбург трябва да повторим тактически правилната игра от Австрия. Със сигурност ще наблегнем на атаката и ще търсим добър резултат. За Левски целта е победа. Утре ще гоним първи успех в Лига Европа", каза Здравков. Запитан дали вярва на съобщенията, че петима играчи на Ред Бул са контузени, той заяви: "Не знам дали информацията е точна. Това обаче не ме притеснява. Противникът ни е добър и има добра селекция, така че, който и да играе, ще бъде трудно. Отбори като Ред Бул имат манталитет да гонят победата във всеки мач".


Здравков продължи: "Няма да играем в глуха защита, а ще се опитаме да повторим добрата игра от Австрия. Знаете, че обичам да правя по 2-3 промени на мач, така че отново ще направим ротация, за да изненадаме противника. Изгледах записа от мача в Австрия няколко пъти, видях къде сме сгрешили и в утрешната среща ще се представим на по-добро ниво. Ще се стремим да вкараме в първата или във втората си ситуация, а не чак в шестата или седмата. Утре ще бъде един тактически мач, а ние ще играем не предпазливо, а с респект от съперника. Групата за мача е от 20 човека, като двама ще отпаднат от нея преди срещата. Рабех тренира и няма да е изненада, ако утре излезе на терена".



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв