Свързани новини

23.05.2009 11:58

Левски ще опита да си осигури шампионската титла още днес

Видян 1702 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 4.2000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лидерът във временното класиране Левски ще опита да си осигури шампионската титла още днес при гостуването си на Славия в "Овча Купел" в мач от 28-я кръг на "А" група, съобщи БГНЕС.


Отборът на Емил Велев има две точки преднина пред вечния съперник ЦСКА. В случай, че "сините" спечелят най-старото столично дерби, а "червените" се издънят срещу Локомотив, Левски ще отпразнува извоюваните златни медали два кръга преди края на първенството. Добрата новина за "сините" е, че Георги Петков е възстановен от травмата в рамото и се завръща в игра. Очаква се старши-треньорът Велев да пусне на вратата Петков и да остави добре представилия се срещу ЦСКА Божидар Митрев на пейката. Емил Велев няма да може да разчита на крилото Христо Йовов, чиято контузия в адукторите се усложни след влизането му в игра срещу "армейците".
Селекционерът на Славия Стевица Кузмановски няма кадрови проблеми и ще може да разчита на всички налични футболисти. През седмицата стана ясно, че двамата нападатели Дубала и Ортега ще играят. Вчера в щаба на "белите" пристигна добрата новина, че Павле Попара и Бето също са възстановени и ще могат да вземат участие в сблъсъка. Славия не се бори за нищо този сезон, но имат нужния потенциал и обича да обърква сметките на противниците си.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 23 юни 21:00ч.

Малки невинни лъжи

Режисьор: Гийом Кане
В ролите: Франсоа Клюзе Макс Марион Котияр Мари Жил Льолуш Ерик

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Не е изключено да се чувствате под напрежение

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Не е изключено да се чувствате под напрежение, а това