Юрген Клоп постигна победа в последния си мач начело на Ливърпул.

Свързани новини

20.05.2024 10:29

Ливърпул изпрати Юрген Клоп с победа на Анфийлд

Видян 1304 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Юрген Клоп постигна победа в последния си мач начело на Ливърпул. Тимът се наложи с 2:0 над Уулвърхемптън с голове на Алексис Макалистър в 34-ата и Джарел Куанса в 40-ата минута.
Отборът завършва сезона на трето място във Висшата лига с 82 т., с девет по-малко от шампиона Манчестър Сити.
Клоп беше начело на червените от 2015 г., като в 489 мача постигна 304 победи във всички турнири. Той изведе Ливърпул до първа титла след 30-годишно чакане, както и до една купа в Шампионската лига.
"Не го чувствам като край. Чувствам го като начало. Днес видях футболен отбор да играе пълен с талант, младост, креативност, желание, хъс. Това е една част от развитието, това е, от което очевидно Ливърпул има нужда", започна Клоп.
"През тези няколко седмици, в които имаше твърде много внимание върху мен осъзнах много неща. Хората казват, че съм ги превърнал от съмняващи се във вярващи. Това не е вярно. Те го направиха. Никой не ти казва да спреш да вярваш. Този клуб е в по-добро състояние, откогато и да било", добави германецът.
"Имаме този прекрасен стадион, тренировъчен център и вас - суперсилата на световния футбол. Уау!"
"Ние решаваме дали сме притеснени или развълнувани. Ние решаваме дали да вярваме или да не вярваме. Днес аз съм един от вас и продължавам да вярвам. Оставам да вярвам на 100%."
"Видях много хора да плачат и аз ще го направя тази вечер, защото хората ще ми липсват, но промяната е добра. Всичко ще бъде наред, защото основите са налице на 100%."
"Приветствайте новия мениджър, както посрещнахте мен. Продължавайте да вярвате. Вече съм един от вас. Обичам ви до краен предел. Благодаря ви. Вие сте най-добрият фенове в света. Благодаря ви!", завърши Клоп.
След края на своята реч Клоп започна да пее името на новия мениджър на Ливърпул: "Арне Слот, на, на, на, на", а публиката на Анфийлд му отговори.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв