Свързани новини

23.05.2013 13:49

Мъри пропуска Ролан Гарос

Видян 1386 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Първата ракета на Великобритания Анди Мъри няма да участва в турнира от големия шлем Ролан Гарос, съобщиха организаторите. Причината е, че той все още не се е възстановил от контузията в гърба, която получи на турнира от сериите Мастърс в Рим. Поставеният иначе под №2 в основната схема на Откритото първенство на Франция не е играл през последните две седмици, но се надяваше, че ще успее да се възстанови за надпреварата във френската столица.


„Решението беше много трудно, защото обичам да играя в Париж, но след като поисках медицински съвет, стана ясно, че не съм готов да се състезавам. Извинявам се на организаторите и благодаря на всички за съобщенията и подкрепата, които ми изпращат. Сега съм съсредоточен изцяло върху моето завръщане на корта възможно най-бързо”, заяви самият Мъри.


Горан Иванишевич, който 3 пъти игра финал на Уимбълдън преди да спечели трофея през 2001 г., пък заяви, че шансовете на Мъри да спечели домашния си турнир ще се увеличат, ако пропусне Ролан Гарос. Топсъстезанието на червени кортове от големия шлем ще започне на 29-и май, а най старият турнир по тенис в света - Уимбълдън стартира на 24-и юни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес имате нужда от помощ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към