Килиан Мбапе

Свързани новини

13.06.2023 11:17

Мбапе отказа да продължи договора си с ПСЖ

Видян 1950 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


И Килиан Мбапе, след Меси и Неймар, е изпратил писмо до ръководството на ПСЖ, за да съобщи, че няма намерение да подновява договора си с клуба. Настоящият контракт изтича през юни 2024, а освен ако не подпише нова сделка, 24-годишният нападател може да си тръгне като свободен агент догодина. Според Гардиън ръководството на ПСЖ не е приело добре новината, тъй като е смятало, че преговорите за продължаване на договора вървят.


Мбапе беше близо до трансфер в Реал Мадрид миналото лято, но след дълги преговори реши да остане в ПСЖ и подписа нов договор през май 2022 г.. Реал ще търси нов нападател, след като Карим Бензема напусна тима и подписа с шампиона на Саудитска Арабия Ал Итихад.


От ръководството на ПСЖ имат намерение да продадат играча това лято, защото иначе той ще си тръгне като свободен. Цената на 24-годишния ас е около 150 милиона евро.


Миналата година Мбапе говори открито за трансфер в Реал: "Имам голямо уважение към президента Флорентино Перес и към Реал Мадрид. Искаха да направят много, за да бъда щастлив. Благодаря им за това, благодаря и на феновете. Надявам се да ме разберат защо избрах да остана в ПСЖ”, каза тогава френският национал.
Президентът на френския гранд Насер Ал-Хелаифи е бесен от случващото се. Той дори обмисля да уволни спортния директор Луис Кампос, на когото е разчитал да доведе до успешен край преговорите за новия договор на Мбапе.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни