08.11.2018 13:11

Мейуедър отмени дебюта си в ММА

Видян 1518 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският боксьор Флойд Мейуедър отмени дебюта си в света на смесените бойни изкуства. Той трябваше да се бие в MMA мач срещу японския кикбоксьор Теншин Насукава навръх 31 декември.


Мейуедър заяви чрез профила си в Инстаграм, че е дал съгласието си за демонстративен двубой, който да продължи три рунда. Мачът щял да бъде пред малка публика от много богати хора, а не събитие, предавано по цял свят.


"Когато пристигнах на пресконференцията, аз и екипът ми бяхме напълно изненадани от новата посока, в която събитието се насочи. Трябваше да прекратим това незабавно", каза американецът.


Искам да се извиня на феновете ми за залъгващата информация, която беше разпространена. Гарантирам ви, че и аз самият бях шокиран от нещата, които се казваха без моето съгласие", добави той.


"Аз съм оттеглил се боксьор, който печели невиждани досега суми от публични появи, говорене пред публика и от редки показни двубои", завърши Мейуедър.


В същото време голямата звезда на Световната федерация по кеч (WWE) Брок Леснар може да се завърне в UFC.  Както е известно той е бивш шампион на веригата в тежка категория. На този етап Леснар има договор с WWE до април 2019 г. В контракта пише, че той има право на една среща в UFC.  Това му дава възможност да се изправи срещу настоящия шампион на веригата в тежка категория – Даниел Кормие, който пък защити титлите си.


Леснар не се е бил в ММА от юли 2016-та, когато се изправи срещу Марк Хънт в среща, която в крайна сметка остана без победител, заради неуспешни допинг тестове. Последната му победа е от 2010-та, когато надви Шейн Каруин на UFC 116.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес фокусът ви може да се измести към практичните аспекти


Днес фокусът ви може да се измести към практичните