09.08.2018 09:28

Нешка: Не погубвайте Невяна Владинова!

Видян 1890 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нешка Робева отправи призив към шефката на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева и главния мениджър Бранимира Маркова от личния си профил във Фейсбук. Двете големи фигури в този спорт са в неприкрит конфликт от години, а Робева често атакува федерацията и Раева.


След контролните във вторник в София, дошло приблизително месец преди Световното първенство, пак в столицата ни, Робева написа:


    "Въпреки волята ми, вчера, връщайки се в София за няколко часа, не се сдържах и полюбопитствах. Видях част от контролното на националния отбор по художествена гимнастика - индивидуално изпълнение.


    Научих за решението на г-жа Бранимира Маркова, да пусне на Световното първенство Невяна Владинова на 3 уреда?! Няма да споделям чувствата си, защото лекарите ми забраняват всякакви вълнения?!


    Няма да правя и изводи, защото не искам да разлайвам... Кого? Но няма да се въздържа от една молба към ръководството на НО.


    И по-точно към г-жа Раева.


    Моля Ви г-жо Раева, опитайте се да въздействате на г-жа Маркова да надскочи своята безпристрастност. Не погубвайте Неви. Не взимайте прибързани решения.


    Спомнете си Измир и закъснелите вайкания на тогавашната старша или главна, или каквато и да е била треньорка, която носеше името Ефросина Ангелова. От която и страна да погледнете нещата, Невяна Владинова има натрупан капитал, за който другите две ще трябва да се потрудят доста.


    И тъй като спазвам предписанията на лекарите, повярвайте, че в това, което пиша не включвам никакви страсти. Само гол разсъдък."


След контролното в София бе съобщено решението на Бранимира Маркова, според което Катрин Тасева ще играе четири съчетания, а Невяна Владинова и Боряна Калейн по три, на Световното първенство в София, което започва на 10 септември.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.