Селекционерът Младен Кръстаич смята, че сънародниците му от Сърбия са фаворити в групата, в която са още Унгария, Черна гора и Литва.

Свързани новини

10.10.2022 16:00

Очаквам да се класираме за Евро 2024: Борислав Михайлов

Видян 1968 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Президентът на БФС Борислав Михайлов използва социалните мрежи, за да оповести мнението си за жребия за квалификациите за Евро 2024, като написа, че очаква класиране за финалите в Германия през 2024.
"Жребият е онова обстоятелство във футбола, което не зависи от работата и усилията на даден отбор - затова и никога не съм бил привърженик на реакции от типа "доволен" или "недоволен", заяви Михайлов във Фейсбук. Той каза, че ще бъде истински доволен, "ако младият ни състав реализира потенциала, който демонстрира в последните два мача и си върне доверието и любовта на феновете".


"Групата ни е равностойна, уважаваме всички противници, но лично аз съм убеден във възможностите на отбора ни и очаквам от Младен Кърстаич и футболистите му дух, воля, качествен футбол и резултати, които да върнат България на финалите на голямо първенство", добави Михайлов.


Селекционерът Младен Кръстаич смята, че сънародниците му от Сърбия са фаворити в групата ни, в която са още Унгария, Черна гора и Литва.


"Със сигурност интересна група. Сърбия за мен е фаворит, а останалите отбори са близки като сила. Със сигурност ще бъде емоционален сблъсък срещу моята родина. Ще бъде приятно да се изправя срещу Сърбия и да се върна там като треньор. България е млад отбор, така че сърбите са фаворити", каза Кърстаич пред БНТ.
По време на управлението на Михайлов като президент, отборът на България нито веднъж не е участвал на европейско или световно първенство.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

рак