Свързани новини

31.03.2010 13:02

Рев за пари в бокса

Видян 1601 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Федерацията по бокс нададе вой за пари. След двете общи събрания в рамките на месец, касата на затъналата в дългове централа останала празна. Националния отбор провежда лагери на честна дума, а президентът Марин Димитров продължава да чака бюджетът за тази година да бъде одобрен. Пловдивският бизнесмен иска субсидирането на федерацията да се увеличи с близо 80% спрямо миналата година. Преди месец Димитров бе категоричен, че има уверение, че това ще се случи. Така в близките дни се очаква в бокса да се налеят 1 милион и 53 хиляди лева. Въпреки това половината клубове реват за пари. Джобовете на по-голямата част от треньорите са продрани, а базата, в която се подготвят децата е меко казано трагична.


Пари все още не са получили дори световният шампион от Милано '09 Детелин Далаклиев и треньорът му Петър Лесов. За титлата от Италия Дидо трябва да прибере 20 000 лв, които чака вече близо половин година.


Въпреки недоволството на клубовете Лесов отрече да има криза в бокса. „Тренираме си нормално. От федерацията са ни предоставили условия. Предстои ни турнир във Финландия на 6 април, в който ще участва и Далаклиев. Все още го боли кръста, но съм сигурен, че ще се справи“, каза Лесов. Треньор №1 на България за 2009 г. е категоричен, че дори и да се бе стигнало до смяна в ръководството на федерацията, пари пак е нямало да има. Както е известно през февруари изпълнителният директор на Армеец Румен Георгиев се опита да вземе властта в бокса, но бе успех.


Така боксът реве за пари, а странно защо не избра за председател един от малкото хора в държавата, които са готови да ги дадат.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец