Пламен Константинов

Свързани новини

30.05.2023 15:44

С Цветан Соколов имаме разминаване във вижданията: Пламен Константинов

Видян 2223 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Селекционерът на националния отбор по волейбол Пламен Константинов заяви, че е искал Цветан Соколов да играе в първите два турнира на Лигата на нациите, но диагоналът сам е преценил да си вземе почивка. Миналата седмица от федерацията съобщиха, че Соколов няма да играе в турнира, за да се подготви за европейското първенство и олимпийската квалификация през есента.


Константинов заяви, че няма конфликт със Соколов, но има разминаване във вижданията.


"Исках Цветан Соколов да играе в тези турнири, а той реши да почива. Тук няма някакъв конфликт, не оставайте с грешно впечатление, просто разминаване във вижданията. Моето желание беше Соколов да играе в първите два турнира от Лигата на нациите, а неговото беше да почива. Разминават ни се вижданията, но нямам нито инструменти, нито желание да карам някого насила да играе за националния отбор", коментира Константинов.

Соколов заяви, че е говорил с Константинов миналата година и още тогава му е казал, че присъствието му зависи "само и единствено" от физическото му състояние.

"Има много обстоятелства, които не мисля да обсъждам тук, но с които той е запознат. Разбрахме се към края на сезона да обсъдим как се чувствам и как бих могъл да бъда полезен на националния отбор (който винаги дори и въпреки състоянието си съм подкрепял и не един и двама човека знаят това). Сезонът беше към своя край, но аз не получих позвъняване, разговор или каквото и да било от него като главен треньор. Малко след края на шампионата, в който играех, ми се обади мениджърът на отбора - Стефан Чолаков , който до днес е единственият, който е разговарял с мен. На него му пресъздадох разговора, както и състоянието ми в момента. И двамата говорихме, че аз ИМАМ ЖЕЛАНИЕ, но по обективни причини НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ да бъда полезен в първите срещи на отбора”, написа Соколов в социалните мрежи.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Много е важно днес да останете верни на себе си


Много е важно днес да останете верни на себе си и да