Свързани новини

15.10.2009 15:01

"Смърфовете" без Акалски и Том срещу Монтана

Видян 1313 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бразилският халф Евертон Джилио-Том пропуска със сигурност гостуването на Монтана в събота, съобщи днес старши треньорът на Локомотив Пловдив Иван Маринов, цитиран от БГНЕС.


Том разтегна коремен мускул още в началото на двубоя срещу Левски и ще му трябва известно време да се възстанови. Друг футболист, Акалски, е наказан от БФС за един мач заради натрупани 5 жълти картона. Всички останали играчи ще бъдат на разположение на наставника. Мачът в Монтана е в събота от 16:00 часа.


"За да постигнем частичен или пълен успех, трябва да играем тактически правилно. Запознат съм добре с играта на съперника, тъй като до лятото работих в този клуб. След това те си промениха малко стила, а и привлякоха трима нови много качествени чужденци. От началото на сезона Монтана играе много стриктно тактически всеки мач", заяви по време на брифинга Маринов. Той изрази увереност, че възпитаниците му не са загубили ритъм по време на шампионатната пауза. "Усеща се свежест и настроение в отбора. Да се надяваме, че с всеки изминал мач ще се повдига нивото ни, а футболистите да продължават да показват този дух и непримиримост от последните две срещи", допълни Маринов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци