05.07.2024 15:45

Тридневно спортно събитие очаква Царево в дните межу 12 и 14 юли

Видян 1782 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Община Царево подготвя за своите жители и гости едно чудесно спортно събитие, което ще обхване дните от 12 до 14 юли (петък, събота и неделя). В тези дни освен плувният маратон, за който вече Ви разказахме, ще се проведат още редица активности, които да зарадват и раздвижат жителите и гостите на цялата община!
Петък

Първото събитие на Царево спортува през тази година ще бъде велообиколката на региона, водачи на която ще бъдат Вело Царево. Датата е 12 юли 2024 г. /петък/,  начален час – 08:30 ч., сборен пункт - градски площад Царево.

Изненада и за малчуганите – турнир по мини голф ще се проведе от 16:00 ч. в петъчния ден в Морската градина в Царево. Домакини са Мини голф Царево, а децата ги очакват лакомства, нови приятели и забавления!

От 19:30 ч. на Морска сцена Царево ще се проведе демонстрация от децата на Царево – възпитаниците на клубa по карате Спортен клуб “Будошин” и на Спортен клуб “Sunshines” ще представят своите умения.

Веднага след това, от 20:30 ч. ще се проведе прожекцията на новия филм за подвига на плувецът Цанко Цанков във водите на Тихия океан – „Шампионът на Тихия океан“ и преплуването на Протока Кук – един от седемте най-трудни плувни маратона в света, част от веригата  Ocean7. Филмът е истинско доказателство за силата на българския дух, волята и желанието за победа!

Събота

Денят ще стартира с очаквания от мнозина плувци – професионалисти и любители Плувен маратон Царево. Маратонът се провежда за първи път край бреговете на град Царево, но организаторите са се постарали да подготвят едно наистина прекрасно събитие.

Каланетиката също намира място в програмата на Царево спортува – от 09:00 ч. в събота, 13 юли 2024 г., инструкторът Славина Кенова ще проведе открита тренировка в реновирания двор на СУ Никола Й. Вапцаров в гр. Царево.

През съботния ден ще стартира и турнир по плажен волейбол, мястото е плаж Нестинарка. Записване и подготовка на схемата за турнира ще се направи между 09:00 и 10:00 ч. Старт на срещите от 10:00 ч. Турнирът ще се играе по схема в два дни, като на втория ден на турнира - неделя ще бъдат финалите. И в това съревнование награден фонд очаква класираните на първо, второ и трето място отбори, както и медали за всички участници.

Още нещо интересно очаква Царево в събота – Аква зумба с Мария Аврамова от 11:00 ч. в басейна на хотел The Lodge!

Плаж Нестинарка се очертава като една „гореща точка“ по време на Царево спортува, защото след турнира по плажен волейбол, там започва „Зумба парти на плажа“ – очакват Ви зумба, забавление и много настроение, за което ще се погрижат Мария Аврамова и Ива Петрова – зумба инструктори с богат опит и умение да създадат страхотна атмосфера и невероятна енергия!

Неделя

Морската сцена в Царево безспорно е едно прекрасно място, кой обаче казва че сцената може да се използва само за концерти и представления? Неделната сутрин на третия ден от Царево спортува ще започне с йога практика за възрастни и то на брега на морето. Йога сесията ще бъде водена от д-р Мариян Иванов на едно наистина притегателно място. Началото ѝ ще бъде от 08:00 ч.

В неделната сутрин Царево спортува подготвя още нещо ново – в града ще се проведе 5KM RUN Царево, бягане на дистанция 5 км, като бягането се провежда под егидата на 5kmrun България – свободно, но организирано бягане, подходящо за всеки, независимо от пол и възраст. Трасето е с изцяло твърда настилка, по което няма да изгубите морето от поглед за повече от минута. Записването ще бъде от 08:30 ч., а стартът от 09:00 ч., старт и финал ще бъдат на алеята над Централен плаж. Медали очакват всички участници, а чрез томбола, независимо от класирането ще бъдат разпределени и награди.

В морската градина в Царево от 09:30 ч. ще се проведе още една йога практика, този път за деца. Тя ще бъде водена от д-р Румяна Георгиева.

Последната активност на Царево спортува ще бъдат приключенията в Xchallenge Park в Царево. Паркът предлага много възможности за скейт, кънки, скутер, въжена градина и други. Чудесно място, което да посетите с Вашите деца!


Можете да се запишете предварително онлайн тук или по телефона – 0590 5 50 35.


Да, разбира се че ще имате възможност да участвате и без предварителна заявка, но чрез предварителното записване, отделяйки само минутка, помагате на организаторите.


Всички събития част от Царево спортува 2024 са без такса за участие!




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Габриел Атал

Макрон отхвърли оставката на френския премиер

Френският президент Еманюел Макрон ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 14 юли 21:00ч.

Странният случай с Бенджамин Бътън

Режисьор: Дейвид Финчър
В ролите: Брад Пит Бенджамин Бътън Кейт Бланшет Daisy Тараджи Хенсън Куини

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

лъв

Сякаш някакви невидими сили дестабилизират професионалния ви живот


Сякаш някакви невидими сили дестабилизират