04.02.2019 10:42

Вавринка, Хачанов и Вердаско се събраха в един поток на Sofia Open

Видян 1210 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Носителят на три титли от Големия шлем Стан Вавринка, поставеният под №1 Карен Хачанов и трикратният шампион в купа Дейвис Фернандо Вердаско се събраха в изключително силна първа четвърт на тенис турнира в София.


В горната половина попадна и единият от двамата българи, които участват с уайлд кард в основната схема - Адриан Андреев. 17-годишният тенисист, който започна сезона като №2 в световната ранглиста при юношите до 18 години, ще срещне австралиеца Матю Ебдън.


Победителят от мача между Андреев и Ебдън ще е първият съперник на шампиона от първото издание на турнира в София - испанеца Роберто Баутиста Агут (на снимката испанецът остави своя автограф на специална огромна тенис топка във фоайето на хотел Маринела, където са настанени всички участници). Агут е поставен под номер 4 в София.


Водач в долната половина на схемата е шампионът от младежките финали на АТП Стефанис Циципас. Полуфиналистът от Australian Open почива на старта като поставен под №2, а във втория кръг ще играе с Ян-Ленард Щруф или квалификант.


Шампионът в четвъртото издание на надпреварата ще спечели $ 90 390  от наградния фонд и 250 точки за световната ранглиста.


Финалистът ще си тръгне с 48 870 долара и 150 точки, а достигналите до полуфиналите - по 26 990 долара и 90 точки. За участие в първия кръг се дават - 5285 долара, във втория - 8815 долара, а в четвъртфиналите - 15 335 долара.


Турнирът в столицата започна вчера с квалификациите.  Първият роден представител на корта Габриел Донев допусна загуба от украинеца Серхий Стаховски след  1:6, 2:6.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.