Свързани новини

20.11.2013 10:22

Водещи руски клубове в битка за Ивелин Попов

Видян 1482 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Водещите руски клубове от Москва – ЦСКА, Динамо и Локомотив – проявяват интерес към капитана на българския национал отбор и лидер на Кубан Ивелин Попов, съобщава Известия. Според изданието, 26-годишният Попов е основна цел на грандовете през януарския трансферен прозорец.


Известният руски футболен специалист Александър Тарханов смята, че евентуално напускане на Попов ще бъде сериозен удар за Кубан. Попето, който има договор с краснодарския тим до лятото на 2015 година, е оценяван на 5 милиона евро. „Ивелин е основният лидер и един от най-силните футболисти на отбора. Цялата им игра се гради около него. Постоянните треньорски смени при краснодарци не повлияха върху ролята на българина в състава. Не съм учуден, че ръководството на Кубан не иска да го продава евтино.“, коментира Тарханов.


Ивелин Попов премина в Кубан Краснодар през лятото на 2012 и бързо се превърна в звездата на отбора. Разписана от него фланелка дори бе поставена в музея на УЕФА като експонат. Причината – от Европейската футболне центарала искат да допълнят колекцията на уникалните си футболни вещи с екипа на първия голмайстор за Кубан в евротурнирите в цялата история на руския клуб, именно който е Ивелин Попов.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец