GMC Acadia за 2024 г., чиято базова цена варира от 43 995 до 55 695 долара, се завръща с комбинация от мощност, пространство и усъвършенствани функции.

Свързани новини

29.06.2024 08:01

2024 GMC Acadia

Видян 23887 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

GMC Acadia за 2024 г., чиято базова цена варира от 43 995 до 55 695 долара, се завръща с комбинация от мощност, пространство и усъвършенствани функции. Той предлага оформление с предно разположен двигател, наличен в конфигурации със задвижване на предните колела (FWD) и задвижване на всички колела (AWD), със седем места за пътници в SUV дизайн с 4 врати. Под предния капак се намира 2,5-литров турбокомпресорен DOHC 16-клапан I-4 двигател с мощност 328 к.с. и 326 Нм въртящ момент, съчетан с 8-степенна автоматична трансмисия.

С тегло между 2086 и 2267 кг, Acadia има междуосие от 121 инча и размери 204 инча дължина, 79,6 до 80 инча широчина и 71 до 72 инча височина. Ускорява от 0 до 100 км/ч в час за приблизително 7,0 секунди и предлага комбиниран разход на гориво по EPA от 21 до 23 mpg, като пробегът му е от 720 до 735 километра. В момента този модел е на разположение за закупуване.

Значителните актуализации превръщат Acadia 2024 в силен претендент на пазара на средноразмерни SUV модели. Увеличените размери на автомобила осигуряват повече пространство за пътниците както отпред, така и отзад. 2,5-литровият турбодвигател предлага достатъчна мощност с минимално турбозакъснение и тиха работа. Управлението му остава стабилно дори при натоварване, което го прави идеален за ежедневно шофиране и теглене.



Вътре в Acadia има забележителни подобрения, включително информационен център за водача с диагонал 11 инча и опционален 8-инчов head-up дисплей. Нивото на оборудване Denali се отличава с първокласни удобства като седалки с кожена тапицерия, отопляеми и вентилирани предни седалки и отопляеми седалки на втория ред. То предлага и електрически сгъваеми седалки на третия ред и сгъваеми с едно докосване седалки на втория ред.



За любителите на офроуда, модификацията AT4 е създадена да се справя с тежки терени с повдигната височина на возене, настроено за офроуд окачване и система за задвижване на всички колела с активен контрол на въртящия момент. Тя също така разполага с 18-инчови алуминиеви джанти, боядисани в черен гланц, с гуми за всякакви терени.

Безопасността остава приоритет в Acadia 2024, която включва над 15 стандартни технологии за безопасност и асистенция на водача, като например пространствено виждане с висока разделителна способност и огледало със задна камера.



Етикети
, ,
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Ружа Игнатова

Криптокралицата Ружа Игнатова се издирва в Атина

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец

Настройте този ден така, че да не се окажете във времево напрежение

Настройте този ден така, че да не се окажете във