За купувачите на електричество има само една опция, Countryman SE

Свързани новини

29.08.2024 10:10

2025 Mini Countryman с две опции за задвижване - газ или електро

Видян 548 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Преработеният 2025 Mini Countryman направи своя дебют миналата есен и вече се предлага в шоурумите в САЩ с избор на електрически или газови задвижвания.




За купувачите на електричество има само една опция, Countryman SE, която започва от $46 195. Купувачите на газ могат да избират между Countryman S или Countryman John Cooper Works на цени съответно от $39 895 и $47 895. Всички цифри включват такса за дестинация от $995.

S идва с 2,0-литров турбо-4 двигател с мощност 241 к.с., плюс 8-степенна автоматична трансмисия и задвижване на четирите колела. Флагманът на производителността на JCW има същата настройка, но с 312 к.с.

Countryman SE разполага с 66,5-kwh батерия, която Mini изчислява, че ще осигури до 212 мили пробег. Поддържа се бързо зареждане с постоянен ток при скорости до 130 kw, което според Mini позволява зареждане от 10-80% за по-малко от 30 минути. Батерията захранва двумоторно задвижване на четирите колела с мощност 308 к.с., което Mini изчислява, че ще осигури ускорение от 0 до 60 мили в час за 5,4 секунди и максимална скорост от 112 мили в час.

Дължината на Countryman от 2025 г. е нараснала до 174 инча, с 5,1 инча повече в сравнение с изходящия модел, а височината е нараснала с около 2,4 инча до 63,5 инча. Мястото за съхранение е 16 кубически фута с поставени задни седалки и 51 кубически фута, когато са сгънати.




Дизайнът на таблото пропуска традиционната арматурна група, като ключовата информация за шофиране вместо това е преместена на кръглия екран на информационно-развлекателната система с диаметър 9,4 инча в центъра. Head-up дисплей е наличен за водачи, които все още искат ключовата информация директно пред себе си. Купувачите могат да добавят текстилни повърхности на таблото за първи път, както и спортни седалки и панорамен стъклен покрив.




Електронните функции за подпомагане на водача също са включени, стандартни или налични. Един от тях е автоматизиран режим на шофиране за движение в една лента по пътища, подобни на магистрали. Системата все още изисква водачът да следи през цялото време и функционира само при скорости до 57 mph.




Както електрическият, така и газовият Countrymans са базирани на една и съща платформа FAAR от компанията майка на Mini BMW Group. Производството на двете версии също се извършва в един и същи завод в Лайпциг, Германия.


Източник: Motorauthority









Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Парис и Майкъл

Парис Джексън обяснява защо се идентифицира като чернокожа жена

Дъщерята на Майкъл Джексън Парис разкри ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци