MANSORY Defender 110 (P650 PERFORMANCE) представлява връх на автомобилното майсторство, като се отличава с цялостно преоборудване на автомобила с множество усъвършенствани функции.

Свързани новини

01.07.2024 09:50

Единственият в света MANSORY Defender 110

Видян 27265 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

MANSORY Defender 110 (P650 PERFORMANCE) представлява връх на автомобилното майсторство, като се отличава с цялостно преоборудване на автомобила с множество усъвършенствани функции. Този луксозен SUV е оборудван с аеродинамични компоненти на каросерията, внимателно
изработени от висококачествени въглеродни влакна, които подобряват както производителността, така и естетическия вид. Автомобилът е оборудван с ексклузивни специални LED фарове, осигуряващи отлична осветеност и модерен, агресивен външен вид.



MANSORY Defender 110 се движи на зашеметяващи джанти, тип CS.10, с впечатляващи размери 11×23 инча, съчетани с високопроизводителни гуми с размер 295/35R23, които осигуряват изключително сцепление и управление. Под капака задвижващият агрегат е значително усъвършенстван, осигурявайки забележително увеличение на мощността до 650 конски сили и 870 Нм въртящ момент. Това позволява на този SUV да ускори от 0 до 100 км/ч само за 4,95 секунди, и максимална скорост от 250 км/ч.



В интериора вниманието към детайлите е несравнимо, като се използват луксозни материали по поръчка и най-съвременни технологии. Интериорът е проектиран така, че да осигурява максимален комфорт и изтънченост, превръщайки всяко шофиране в приятно изживяване. MANSORY Defender 110 (P650 PERFORMANCE) е свидетелство за превъзходно инженерство и лукс, като предефинира какво може да бъде един SUV.

Източник: autodiscoveries



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

лъв