Genesis има нова подмарка за спортни автомобили, която ще се конкурира с Mercedes-Benz AMG и BMW M, и се казва Magma.

Свързани новини

06.05.2024 08:01

Genesis G80 Magma

Видян 14097 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Genesis има нова подмарка за спортни автомобили, която ще се конкурира с Mercedes-Benz AMG и BMW M, и се казва Magma.



Magma беше представена миналия месец на автомобилното изложение в Ню Йорк 2024 с разкриването на концепцията GV60 Magma. На автомобилното изложение 2024 в Пекин  Magma последва своята оригинална концепция с нов дизайн, базиран на електрифицирания G80.



Високопроизводителният седан се нарича G80 EV Magma и се отличава с подобрения, които са още по-екстремни, отколкото при предишната концепция, базирана на GV60. Той представя и новия цвят Acme Blue, който е ексклузивен за китайския пазар и е вдъхновен от синия оттенък, който се наблюдава в горещите пламъци.



G80 EV Magma се отличава с понижената си стойка и разширеното си шаси. Решетката на радиатора и предната част са уникални за концепцията и към тях се присъединяват напомпани калници, нова задна част и 21-инчови джанти с аеродинамично покритие, минаващо по протежение на джантата.





Genesis също така модернизира шасито със спортно настроено окачване, което води до по-широка следа, както и мощен спирачен пакет с вентилирани ротори отпред и отзад. От Genesis също така заявиха, че колелата са с олекотена конструкция, за да се намали неопорната маса.



За интериора дизайнерите са използвали комбинация от алкантара, ватирана кожа и въглеродни влакна. Карбоновите влакна се отличават със синя плетка, която съответства на екстериора.



Не са разкрити спецификации на задвижването. Стандартният електрифициран G80 разполага с батерия с капацитет 87,2 кВтч, а в най-мощната си конфигурация има двумоторна трансмисия за задвижване на всички колела, която осигурява максимална мощност 365 к.с.



Genesis също така не споменава плановете за производство на концептуалния G80 EV Magma, но специалният седан G80 Magma с газово задвижване, който беше показан миналия месец в Ню Йорк, ще бъде пуснат на пазара в Западна Азия в бъдеще. По време на дебюта не бяха разкрити никакви подробности за автомобила.



Genesis също използва автомобилното изложение в Пекин, за да представи актуализиран електрифициран G80. Пълните подробности са запазени до пазарната премиера по-късно тази година, но Genesis потвърди малко по-дълго междуосие, което е от полза за пътниците на задните седалки, нови 19-инчови джанти в стил „чиния“, електронно контролиран капак на порта за зареждане, повече опции за оборудване и намаляване на нивата на шум, вибрации и грубост.



Автомобилният производител представи в Пекин и обновения GV70. Той може да се похвали с няколко стилистични промени и ще бъде пуснат в продажба в Корея през следващия месец. Пускането на пазара в САЩ вероятно е планирано за по-късно тази година, което сочи, че обновеният кросоувър ще се появи като модел през 2025 г.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 19 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Ефектът на Марко

Режисьор: Мартин Цандвлит
В ролите: Улрих Томсен, Заки Юсеф, Софи Торп, Андерс Матесен и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

риби