04.02.2013 13:07

Най-голямото електронно шоу в света ASOT 600 с рекордни продажби у нас

Видян 1567 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Още с първото си гостуване в България мега шоуто на DJ №1 в света Armin van Buuren A State Of Trance бие всички рекорди по продажби на билети. Само през първите осем часа след пускането на билетите в интернет бяха продадени над 2000 броя. Според организаторите от Solar, ако продажбите продължат със същия темп, това ще бъде първото събитие от подобен мащаб в България, което ще е Sold Out.  Билетите за ASOT 600 в три от дванайсетте спирки на турнето - Мадрид, Мексико и Ню Йорк - вече са разпродадени, а София е на път да последва техния пример.


Визитата на ASOT 600 на 8-ми март в София предизвика голям интерес и сред феновете на електронната музика от съседните държави, които се обединяват в социалните мрежи за пътуването си до България. Едновременно с това туристически агенции организират транспорт за невижданото до сега светлинно и музикално шоу, като най-активни са в северната ни съседка Румъния, откъдето вече има заявка за 6 автобуса. Интересен факт са множеството продажби в Западна Европа и дори в Америка. Феновете там са изкушени от новата за тях парти дестинация и ниската цена на билетите. Така за първи път България става домакин на събитие, което събира почитатели на електронната музика от всички краища на света.


Междувременно приключи и тридневната работна среща между ALDA, компанията промоутър на ASOT и организатора на събитието в България Solar. Холандците долетяха до София, за да видят зала „Арена Армеец” и за да уточнят подробности около техническото обезпечаване на спектакъла. След проведените срещи и огледи те са категорични, че в София има всички необходими условия, за да може ASOT 600 да протече на най-високо световно ниво.


Предвид големия интерес към събитието организаторите от Solar съветват закупуването на билетите да не се отлага за последния момент, тъй като е възможно те да свършат още през февруари. Билети за ASOT 600 могат да бъда закупени от мрежата на eventim.bg и от Белия бар в Yalta Club.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни