Първоначално се твърди, че електрифицираният Sport има пробег от 435 мили и спринт от 0 до 100 км/ч в диапазона от 2 секунди Дали тези цифри ще бъдат верни и за серийния автомобил, може само да се гадае.

Свързани новини

23.10.2022 08:10

Наследникът на Lexus LFA ще се нарича Lexus LFR

Видян 25584 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В света на автомобилите добрият автомобил "ореол" струва колкото злато. Това никой не е казал на BMW M. Но Lexus знае едно-две неща за добрия ореол, а LFA е плакатът на марката още от първото си появяване преди повече от десетилетие. Но LFA вече не съществува, а на негово място Lexus иска да върне част от "тайния му сос" в електрифициран наследник.

Благодарение на заявките за търговска марка в Службата за интелектуална собственост на Европейския съюз (EUIPO) CarBuzz откри, че новият спортен автомобил официално ще се нарича Lexus LFR.


За номенклатурата LFR се говореше в публичния интернет форум Reddit, но днешните търговски марки са първото официално потвърждение на това име.

Вече имаме ясна представа как ще изглежда Lexus LFR - концепцията Electrified Sport, показана миналата година, беше потвърдена при разкриването си, че ще наследи "тайния сос" на LFA Тази концепция, която впоследствие беше показана няколко пъти, включително на американска земя по-рано тази година, обаче може да не е изцяло електрическа, както първоначално смятахме.

Първоначално се твърди, че електрифицираният Sport има пробег от 435 мили и спринт от 0 до 100 км/ч в диапазона от 2 секунди Дали тези цифри ще бъдат верни и за серийния автомобил, може само да се гадае.


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 29 септември 21:00ч.

Странични ефекти 2013 г. ‧ Трилър/Криминале ‧ 1 ч 46 мин

Режисьор: Стивън Содърбърг
В ролите: Руни Мара Емили Тейлър Джуд Лоу Dr. Jonathan Banks Чанинг Тейтъм Мартин Тейлър

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци