Предишният вариант - Camp Kitchen, като цяло беше приет възторжено, след като беше представен като концепция, но цената от 6000 долара отблъсна много от потребителите.

Свързани новини

27.08.2024 11:30

Rivian създаде автомобил със собствена кухня, а после спря производство

Видян 668 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Производителят на електромобили Rivian инициира едно от най-странните изтегляния в историята, което засегна всички автомобили, оборудвани с Travel Kitchen. Някои клиенти на марката са установили, че техните коли с този аксесоар са върнати в завода, докато са пътували към местоназначението си. Причините за това решение са неизвестни, а от Rivian все още не са дали никакво обяснение.

Обратната връзка между продавач и клиенти обикновено предизвиква разгорещени дебати, особено когато става дума за Tesla, където поправките често са прости софтуерни актуализации. При Rivian обаче ситуацията е различна, тъй като Travel Kitchen трябваше да замени предишен продукт, който никога не е бил доставен по също толкова мистериозни причини.




Предишният вариант - Camp Kitchen, като цяло беше приет възторжено, след като беше представен като концепция, но цената от 6000 долара отблъсна много от потребителите. В Rivian реагираха и спряха продажбите, като обещаха да променят кухнята. В крайна сметка компанията предложи вариант с индукционен плот и без никакви други функции, като цената беше намалена на 1400 долара.

Това не даде кой знае какъв резултат, тъй като на пазара има по-добри предложения за по-малко пари. Все пак някои фенове на марката направиха поръчки, които бяха приети от Rivian, но сроковете за доставка не бяха спазени. А след проверка през системата UPS беше установено, че Travel Kitchen е изтеглен по време на транспортиране и Rivian иска пакетът да бъде върнат.

Мнозина се опитаха да се свържат с Rivian за разяснение, но така и не получиха конкретни отговори. На някои беше казано, че поръчката е изпратени и никой не знае нищо за изтегляне, докато други са уведомени, че има „закъснения в доставките“ и че Rivian се надява да възобнови доставките „скоро“, без обяснение за забавянето.

В същото време компанията също спря приема на поръчките за Travel Kitchen, отбелязвайки, че продуктът е изчерпан в онлайн-магазина на Gear Shop. До ден-днешен никой не разбира защо Rivian изтегли този продукт от пазара. Компанията досега не може да обясни действията си, което се отразява негативно на репутацията й.

Междувременно някои късметлии вече получиха своята Travel Kitchen и излязоха на открито, за да я тестват. Индукционният плот в кутията работи добре, въпреки че някои потребители се оплакват от проблеми с нивото. Това обаче не са достатъчно сериозни проблеми, за да предизвикат изтегляне на продукта.


Източник: AutoMedia, част от Investor.bg



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Улица Леге

Черен срещу бял тротоар на Леге: Експертно управление

В момента се прави черен тротоар от ...

реклама

към тв програма тв програма

НОВА 01 септември 22:30ч.

Бен-Хур

Режисьор: Тимур Бекмамбетов
В ролите: Джак Хюстън, Морган Фрийман, Тоби Кибъл

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

рак