2025 BMW 4-Series

Свързани новини

13.08.2024 10:08

Вижте 2025 BMW 4-Series

Видян 253 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Като аналог на прочутия седан Серия 3 с две врати, BMW Серия 4 има с какво да се похвали. За щастие, задвижващите му агрегати не разочароват: моделите 430i се задвижват от 2,0-литров четирицилиндров турбодвигател с 255 к.с., който е претърпял многобройни ревизии за 2025 г., както и добавянето на 48-волтова хибридна система, за да се добави малко спешност към реакциите при ниска скорост.


M440i се задвижва от най-новата версия на копринено гладкия и много мускулест 3,0-литров редови шестцилиндров двигател на BMW с турбокомпресор, който се подпомага от 48-волтова хибридна система, за да генерира 386 к.с. И двата двигателя са отзивчиви и способни. Ходовата част на Серия 4 е облагодетелствана от по-широка задна следа, специфична настройка на окачването, по-агресивна калибровка на кормилното управление и по-нисък център на тежестта в сравнение със седана Серия 3.



На хартия в това има смисъл, но последният ни тест на купето M440i ни остави с по-малко впечатления от характера на шофиране, отколкото от чудесния му редови шестцилиндров двигател. Надяваме се, че леките ревизии в цялата гама на Серия 4 от 2025 г. ще придадат малко повече финес на шасито. С други думи, модели като Audi A5 и Genesis G70 в момента постигат по-добър баланс между мощност и грациозност.


Все пак Серия 4 предлага възможност да се качите в добре оборудвано европейско купе или кабриолет от начално ниво, което няма нищо против да упражнява мускулите си, когато се наложи.


И двата налични двигателя са актуализирани за 2025 г. с добавянето на 48V хибридна система. 2,0-литровият четирицилиндров двигател в 430i вече включва горивен цикъл на Милър и множество допълнителни преработки.


Външният стил получава тласък с преработена предна част, включваща нов дизайн на фаровете и матирана хромирана рамка за двойните бъбрековидни решетки. Моделите M440i и 340i с опционалния пакет Shadowline получават новата лазерна технология на BMW за задните светлини, използваща светещи снопове от стъклени влакна. Към палитрата се присъединяват два нови цвята на боята - зелен металик Cape York и червен металик Vegas, като се предлага и пакет за външни карбонови акценти.



И накрая, за 2025 г. пристигат два нови дизайна на 19-инчови джанти: 440i получава стандартен (опционален за 430i) 19-инчов дизайн на Y-образни сплави, който може да бъде поръчан в черно Jet Black или двуцветно покритие, а като опция се предлага нов двуцветен дизайн на Y-образни сплави Midnight Grey. Обновленията в интериора включват нов дизайн на волана и най-новата операционна система iDrive 8.5 на BMW с опростена функционалност, предназначена да реши проблема с понякога прекалено сложния дисплей и система за управление на предишната версия.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

Роберт Швентке 18 август 21:00ч.

Дивергенти 3: Предани

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Трис Тео Джеймс Four Бил Скарсгард Матю

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес е по-добре да отложите активните действия

Днес е по-добре да отложите активните действия.