Два нови сериала и два съвсем нови формата за европейски продукции на HBO

Свързани новини

07.04.2022 14:14

Гледаме 4 нови европейски продукции по HBO Max

Видян 2401 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Два нови сериала и два съвсем нови формата за европейски продукции на HBO – състезание за певци и документална лайфстайл поредица с инфлуенсър, са сред новите попълнения в стрийминг платформата HBO Max. Полският криминален сериал След зимата, унгарската крими драма Доносникът, чешката поредица Задружни и гладни и първото реалити състезание за певци на HBO от Европа - Един истински певец, вече са налични с първите си два епизода в hbomax.com. След зимата (Мах original от Полша)- Тялото на млада жена е открито в ледената вода. Разследването се ръководи от Завиея, полицай, който никога не се отказва.


 


Скоро става ясно, че убитата е родила малко преди смъртта си. Но къде е бебето? В хода на полицейското разследване се откриват нови следи и доказателства. Полицията проследява връзката между случая, дълговете и бизнес сделките на Косински, съпругът на жертвата. Доносникът (Мах original от Унгария) - Студентът първокурсник и шампион по шах Гери е изнудван да шпионира състудента си Жолт Сава, бунтовнически настроен продемократичен лидер, заплашващ комунистическия режим в Унгария.


 


Гери е притиснат от вербувалия го подполковник от Държавна сигурност Имре Кис да се сближи повече със Сава, чиято жажда за власт се увеличава, докато едно от момичетата в групата им усеща, че сред тях може да има доносник. Действието на сериала се развива в комунистическа Унгария през 1985 г. Задружни и гладни (Мах original от Чехия) - Лукаш Хейлик, кулинарен инфлуенсър №1 в Чехия, редовно води 14-годишната си дъщеря Клара на пътувания през уикенда, през които те разпределят времето си поравно между културата на хранене и време, прекарано на открито. В първи епизод виждаме как Лукаш взима дъщеря си Клара от училище и ваканцията започва! Двамата се забавляват във въжен парк, спускат се в пещерата Балцарка и нощуват в „обитавана от духове“ къща в Йедовнице.


 


Клара започва да си води дневник за ваканцията. Във втори епизод Лукаш и Клара пристигат в столицата на моравска Словакия с лодка. Отбиват се в ресторант, където Лукаш се пробва да направи неаполитанска пица. В Ухерске Храдище посещават филмов фестивал … и това са само част от кулинарните и културни пътешествия на семейството. Един истински певец (Мах original от Румъния) - Първият европейски реалити формат-състезание на HBO е заснет в Румъния. 14 момичета и момчета с мечта да станат певци влизат в къщата на предаването за оспорвана битка, в която ще бъдат оценявани от четиричленно жури.


 


Форматът е копродукция с лейбъла Global Records, а победителят ще има висок старт - музикалното предаване обещава да форсира кариерата на следващия голям певец в Румъния. Състезанието ни отвежда зад кулисите на музикалната индустрия и ще ни разкрие какво е необходимо, за да се стигне до върха. В първия епизод виждаме прослушванията, които са първата стъпка кандидатите да впечатлят поне един член на журито, съставено от Алекс Котои, Алина Еремия, Шербан Казан и Бружа. Вторият епизод започва с Tik-Tok предизвикателство и продължава с пеене в Стария град. Който не е в състояние да привлече публика и да работи в екип, се изпраща на "битка". Кой ли ще бъде? Ако не ви се чака всеки петък за нова порция епизоди на премиерните заглавия, можете да си направите маратони с шведската продукция Похот, датската Камикадзе и румънската Рукс, които са налични с всичките си  епизоди в платформата. Похот (Мах original от Швеция) - Всички осем епизода на комедията са налични в HBO Max. Тя бива наричана европейския отговор на „Просто ей така.. нова глава от Сексът и градът“, но без да носи тежестта на очакванията към продължението.


 


 


София Хелин (Мостът), Аня Лундквист, Джулия Дуфвениус, Елин Клинга са в главните роли в тази болезнено откровена комедия за четири жени на средна възраст в Стокхолм, които се борят да поддържат либидото си на ниво и не се страхуват да разбиват клишетата за възрастта и желанието за интимност. Камикадзе (Мах original от Дания) - Приключенската драма се развива отново в осем половинчасови епизода. Животът на Джули е перфектен – страхотно семейство, приятели и много пари, но скоро след 18-я й рожден ден едно съобщение ще промени живота й завинаги.


 


Джули катастрофира със самолета си при самостоятелен полет над Сахара. Виждаме ретроспекция на онзи съдбовен ден, когато съобщението: „Потъваме. Обичам те. Прави каквото искаш. Татко,“ променя живота на Джули завинаги. Рукс  (Мах original от Румъния) - Рукс работи за Моску - голям строителен предприемач в Букурещ, но тайно е готова да се премести в Ел Ей, за да бъде с гаджето си Джей. Животът винаги изненадва със свой план и Рукс ще трябва да промени своя. Сериалът е от седем епизода, всеки по близо час.






Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци