Криста разказва пред водещата за предизвикателствата, вълненията, родствената ѝ връзка с киното и бъдещите и амбиции

Свързани новини

15.04.2022 14:43

Гледаме Криста Чернева в АРТ Детектив

Видян 1567 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



 Тази събота (16 април) в предаването за култура и изкуство „АРТ Детектив“ на БНТ 2 от 19:30 ч., директно от световния моден подиум и канала на Netflix ще гостува младата красавица, която привлече интернационалнитемедийни погледи Криста Чернева. Водещата на „АРТ Детектив“ Симона Кръстева, представя на зрителите на БНТ 2 подробности заизпълнението на Криста Чернева в успешния сериал на Netflix „KITZ", с който определено привлече вниманието на киноманите, а критиците заговориха за нея като за новото успешно българско момиче с блестящо бъдеще в световното кино.


 


Криста разказва пред водещата за предизвикателствата, вълненията, родствената ѝ връзка с киното и бъдещите и амбиции. Фамилната ѝ „обремененост" като дъщеря на двама любими актьори от близкото минало - София Кузева и Панчо Чернев, е само част от предопределението да стане актриса. От 14 годишна Криста е пред обектива и нейните снимки са на кориците на най-престижните модни списания.


 


Но да бъдеш млад и красив днес не е достатъчно, нужна е упоритост, амбиция, харизма и чувствителност, които тя притежава и иска да развива, защото е „готова да покаже коя е Криста Чернева, встрани от определенията и сравненията".Криста разказва пред камерата на БНТ 2 как, за да спечели ролята на Пипа в сериала на Netflix, като 22 годишна студентка изминава дълъг път на кастинги.


 


Първоначално ѝдават изключително малко информация – едва две страници реплики, като така и не става ясно в какъв мащаб е готвеният проект с нейно учатие. Тъй като всичко по това време се провежда онлайн заради пандемията, така се случват и първите два кръга от подбора на актьорите. На живо в Берлин викат малцината, впечатлили продуцентите от Netflix, като в този „отбор“ попада и българката.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 26 май 21:00ч.

Измет

Режисьор: Стивън Долдри, Кристън Дюрвурт
В ролите: Руни Мара Сестра Оливия Мартин Шийн Father Juilliard Вагнер Моура Хосе Анджело

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

риби

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен характер

Налага се да спрете малко с мислите от егоистичен