5-ия PARK FEST

Свързани новини

12.06.2023 09:45

Хиляди хора се събраха на 5-ия PARK FEST

Видян 928 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хиляди хора се събраха през уикенда на петото издание на Парк фест / PARK FEST. Събитието се състоя в парк Студентски. ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Зелената площ в сърцето на кампуса, където още в началото на първия мандат на кмета Фандъкова беше поставена първата у нас рампа на екстремни спортове на колела, традиционно е любимо място за трениране на обитателите района на София с най-младо население.


Посетителите можеха да се включат по време на феста в много разнообразни спортни занимания, които – естествено – бяха най-важни за децата и тийнейджърите. Имаше  открити тренировки по бейзбол, бадминтон, художествена гимнастика, кондиционна подготовка, изправителна гимнастика, йога, зумба, салса и много други активности.


Но този форум не е само спорт.


„Фестивалът предоставя възможност за всички деца да се обучават в еко училището, което включва също така занятия по компютърно програмиране и роботика на открито, както и да се включат в занимателни игри, свързани с опазването на околната среда.


За любителите на изкуството има танцови класове и творчески работилници по приложни изкуства”, уточни шефът на СОС Георги Георгиев.


Циркови представления, арт базар и големи музикални концерти с участието на група Сигнал, ПИФ, Владо Михайлов, Ерсин Мустафов и Криско бяха само част от изненадите, които очакваха посетителите на Парк фест, които вече не са в детска и тийнейджърска възраст. Така празникът беше за целите семейства.
Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столичната община, при това попада в раздел Значими събития, и от календара на Фондация София- европейска столица на спорта.




Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Новиков на финал утре

Новиков на финал утре

Семен Новиков отива на финал в категория ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 11 август 21:00ч.

Дивергенти 2: Бунтовници

Режисьор: Роберт Швентке
В ролите: Шейлийн Удли Беатрис Прайър Тео Джеймс Тобаяс Итън Октавия Спенсър Джоана Рейес Джай Кортни

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв

Целите ви са доста неясни и химерични


Целите ви са доста неясни и химерични, което изобщо не