11.09.2008 11:44

Къс ръкав и за есента

Видян 1058 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прогнозата на дизайнерите за тази есен е “ясно до слънчево време”. Те лансират елегантни и женствени рокли с къс ръкав. В колекцията на “МAX&Co” например са изработени от леки тъкани и позволяват на тялото свобода. Не е нужно дамите да бъдат задължително манекенки, за да се обличат модно. Високите талии им позволяват тази свобода на избора. Продължават да се котират и полите – балони, някои се обръщат, други не са толкова подчертани. Флоралите и геометрията доминират при десените. Както е обичайно за есента, цветовете отстъпват главната роля в модата на кройките.


Сякаш неволно попаднали са препратките към 30те и 40те години. Ретрокройките на моделите леко загатват също за 50те и 60те. Многообразието на стилове напомня за 70те и началото на 80те, но с иронични нотки – изобщо невероятен коктейл!


За да могат обаче да се носят къси ръкави на парти или в офиса, над леките рокли трябва да се сложи солидно палто. Тази есен – зима връхните дрехи са подчертано скъсени и малко брит. Палтата са два вида – единият е ретро, изискан и елегантен, от мека и пухкава вълна и с втлане А-силует. Другият е тип спейс – от лъскава хайтек материя, орнаментирана от дизайнерите на баклавички.



Етикети
Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 07 юли 21:00ч.

Милост

Режисьор: Дестин Креттон
В ролите: Майкъл Б. Джордан Браян Стивънсън Джейми Фокс Уолтър Макмилиън Уолтър Макмилиан

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

водолей

Днес сте готови да свършите доста работа

Днес сте готови да свършите доста работа. Добрата