18.10.2017 11:20

Куп знаменитости на премиерата на Веси Бонева

Видян 1602 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   Боби Ваклинов, Ваня Джаферович с дъщеря си Леа, Гери Дончева и куп знаменитости уважиха видео-премиерата на песента „Елате си”. Нора Караиванова пристигна в компанията на Маги Джанаварова, Ясен Зердев и звездата от X Фактор Елена Брусарска, придружена от новия си приятел пристигнаха в бар „Спутник”, за да чуят призива на Веси Бонева към всички, които са далеч от България, но я носят в сърцето си. Завърналата се на родната музикална сцена Вяра Атова блесна с елегантност и автентичен стил. Едни от първите, уважили събитието бяха легендата на поп-музиката Момчил Колев, който дойде с очарователната си съпруга Анна. Присъствието на г-жа Малина Едрева – председател на постоянната комисия по образование, култура, наука и културно многообразие в Столична община загатна за новите съвместни проекти със Светльо и Веси.


  Талантливата Весела Бонева благодари на всички, участвали в патриотичния проект, но най-емоционални бяха благодарностите към баща й Николай и дуетната й половинка Светлин Къслев – автор на музиката и аранжимента на песента „Елате си”. Гостите бяха посрещнати, по стара българска традиция, с домашно приготвена питка. Тя бе в ръцете на Петя - облечена в тракийска носия, а Сашо, пременен в северняшка, изкуши присъстващите с вариация на коктейл от автентична родна ракия, в компанията на доматен сок. Весела Бонева изпълни на живо актулния проект „Елате си”, а след това изненада гостите с популярния хит „Родината”. Музикантите призоваха всички българи, които живеят извън родината да се завърнат тук, където ги чакат близки и приятели, семейство и дом. Талантливата Веси Бонева представи Александър Корабов – Bate Sa, чийто текст “удря” в сърцето, а музиката и аранжимента на най-новия проект на Star Light records трогнаха сърцата на всички присъстващи. Гайдарят Стойо Стоев наелектризира атмосферата с изпълнението си, а Павлин Иванов – Bashmotion обра овациите на гостите за перфектната си работа по клипа на „Елате си”. Уникалната лента пресъздава кадри от Родопите и е реализирана със специалната подкрепа на община Чепеларе и кмета на с. Проглед, Марио Куцинов, който специално пристигна за видео-премиерата заедно с невръстния си син. Мястото, на което е заснето видеото е заредено с магнетичната сила на Православния кръст, където се слива божественото с реалното, там, където е силата, която вдъхва кураж на хиляди хора, усетили вълшебната му мощ. Сливането на тайнственото с действително, дава надежда, че има ”светлина в тунела” и бъдещето ще е по-добро, ако всички ние повярваме. За да усетите българското и да се доверите на силата на душата си, трябва да станете част от проект “Елате си”.


   Силата на песента дава лъч надежда, че вярата и надеждата са живи, когато всеки носи в сърцето си пламъка на истинската, родна красота и самобитност. Обезлюдени села, баби, приели ролята на възпитатели за своите внуци, са реалната картина от живота на съвременния българин. Но когато искрицата надежда все още проблясва в сърцата ни-нищо не е загубено. Вярата в новия ден дава силата, че всичко може да се промени и хилядите напуснали родния дом, могат “да се върнат”, да върнат душите си. Когато държавата абдикира, музиката, отваря онова кътче на сърцето, в което се таи българщината. Тъжно е да гледаме афиша “Търси се” с хора, предпочели да оставят род и родина, за да търсят благополучие и по-добър живот. България е в сърцето и ако това е реалност-нищо не е загубено. Млад и амбициозен екип, които отваря душата си за съкровени идеали, създава музика, която те кара да се замислиш. Магнетизмът на „Елате си”, отваря съзнанието за вечните ценности в живота. Клипът вече е в най-гледаните телевизии, а парчето се върти в любимите български радио-станции.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката