Здравословният семинар Махалото на здравето, с гостуващ лектор и водещ на практиките – доктор Линда Ланкастър ще се проведе в периода 1-2  април в столичния хотел Милениум

Свързани новини

14.03.2023 12:03

Личният съветник на Робърт Редфорд и Миранда Кер идва в София

Видян 1673 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Здравословният семинар Махалото на здравето, с гостуващ лектор и водещ на практиките – доктор Линда Ланкастър, ще се проведе в периода 1-2  април в столичния хотел Милениум.  Съветникът по здравословни въпроси на Робърт Редфорд, Аманда Сейфрид и топмоделът Миранда Кер – доктор Линда Ланкастър е редовен автор и в лайфстайл платформата на актрисата Гуинет Полтроу – Goop , която следва стриктно предписанията й по отношение на хранене и емоционален баланс, съобразен с енергията на организма. 


Още с основаването на центъра си по енергийна медицина Light Harmonics Institute , доктор Ланкастър практикува онова, в което вярва най-силно, а именно, че като лекар-хомеопат и последовател на природната медицина, предпочита неинвазивни лечения, които свеждат до минимум рисковете от вредни странични ефекти. Според нея здравето или болестта са резултат от сложно взаимодействие на физическо, емоционално, умствено, диетично, генетично състояние на организма, както и се повлияват от околната среда и начина на живот.


Всяко заболяване е проявление на взаимодействие с околната среда, диетата или начина на живот на пациента.  Като лекар по енергийна медицина, доктор Ланкастър е обучена да открива основната причина за заболяването и да поддържа вродената способност на тялото да се лекува. Тя припомня, че първоначалното значение на думата доктор е учител и затова винаги подчертава, че основната й цел е да образова пациента и да го запознае с неговата собствена позиция и отговорност по отношение на личното му здраве. Лекарите натуропати и хомеопати стъпват върху силната база на връзката между лекар и пациент. 


Създаденият от доктор Ланкастър - Light Harmonics Institute е на водещи позиции в тенденцията, която се очертава все по-силно в САЩ, за използване на всички ресурси на организма в справянето му със здравословните предизвикателства и все по-малко използване на лекарства. В опит да осъществи баланса между фармацевтичната индустрия и алтернативните методи на лечение, доктор Линда Ланкастър основа Глобалната фондация за интегративни лекарства (GFIM) и е настоящият президент на GFIM.    Основни акценти в програмата на двудневния семинар:  как и защо електромагнитната енергия е "Ключът към Вселената",  как можем да използваме махало за измерване на енергия,  дали храната, витамините и минералите, които приемате, са подходящи за Вашият организъм

- как да измерите енергията на Вашата храна, дали е органична и дали е замърсена с пестициди и що е е радиацията и какво въздействието й върху Вас и Вашето семейство.


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

дева