Младите супергерои се завръщат в нови епизоди от 7-ми сезон

Свързани новини

02.03.2022 11:04

Малки Титани: В готовност ще превземат ефира

Видян 1559 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Младите супергерои се завръщат в нови епизоди от 7-ми сезон на „Малки Титани: В готовност“. Очакват ги още редица вълнуващи мисии.


 


Преди да се изправят срещу враговете си, обаче, те ще трябва да изгладят собствените си отношения. Не е лесна задача петима тийнейджъри да се помирят, а още по-малко когато имат супер сили. Кулминацията на сезона ще бъде специален епизод от две части, наречен „Денят на благодарността с Прокълнатия патрул“.


 


Зверчето се завръща от кулата на Малките титани в семейния си дом за празника. Той отива на парада по случая и се среща с Прокълнатия патрул, което отключва ред забавни случки. Героите също откриват стари видеокасети с много съвместни спомени, които ще им напомнят за чудесното им приятелство.


 


Как да се подготвим за излъчването на премиерните епизоди на „Малки Титани: В готовност“? Най-добре е да направим това с хитови предишни серии в маратона „Малки Титани: В готовност за превземане на ефира!“ Като част от него, ще се излъчи и филмът „Малки Титани: в готовност! срещу Малките титани“. „Малки Титани: В готовност за превземане на ефира!“ започва на 5 март. Като ще се излъчва всеки уикенд от 09.50 ч., a след 26 март – от 10.50 ч. по Cartoon Network.


 


А новите епизоди от 7-мия сезон на поредицата ще бъдат показани от 7 до 15 март – всеки делник от 14.55 ч., отново по Cartoon Network.


 


 



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 16 юни 21:00ч.

Който оцелее ще разказва

Режисьор: Сет Макфарлан
В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сайфред

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец