19.09.2008 11:27

Мистерии: Славчо Атанасов – роден на 14 февруари

Видян 2244 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако Том Круз се прочу като Роден на 4 юли (нищо, че всъщност е роден на 3 юли 1962 г.), шест години по-малкият пловдивски кмет Славчо Атанасов също е готов за филм със знаменателна дата. Роден на 14 февруари.


Денят на любовта обаче не е сложил кой знае какъв отпечатък върху пловдивския кмет, ако се съди по дългата му окопна война с вече бившия председател на Общинския съвет в някогашната столица на Източна Румелия – Кюмюрджиев от ГЕРБ.


Значи астрологията ще да е отстъпила място при формирането на личността му на неговата офицерска закалка. Завършилият Висшето военно артилерийско училище в Шумен като старши лейтенант засега печели битката. За офицера, родом от Карлово, това беше втората най-важна операция в кариерата му след спечелването на изборите в града под тепетата от първи тур миналата есен. Тогава той получи подкрепата на Бойко Борисов, от която вече явно няма нужда.


Славчо вероятно се уповава на своето лично число. Съдбата му е отредила цифрата 7. Дава я на своите галеници. Защото 7 е числото на ... съдбата. Тези хора, сред които са още президентът Първанов, кралицата на фолка Глория, пиарката Соня Колтуклиева, приемат изпитанията като карма,защото винаги наградите за тях са по-големи от премеждията. Понякога даже са незаслужени.


Има и още две пътеводни светлини за Атанасов. Едната е второто му висше образование на адвокат. А другата вероятно, като истинска седмица, първо е приел за удар от съдбата, а после като награда. Става въпрос за пребиваването му в продължение на цяла петилетка като психолог на циганите в най-желязната тяхна махала в цяла България – република Столипиново.


  Водолеят, какъвто е по зодия Славчо, е характерният представител на групата зодии, определяна с елемента Въздух. Тези хора са царе на плановете, но не и на осъществяването им. Те водят другите напред, но никак не обичат да бъдат занимавани с неблагодарните подробности и нещата от задния двор. По-добри са в хуманитарните образи, отколкото в точни науки. А кметството, безспорно, е една от най-точните науки или друго яче казано – един от най-трудните занаяти. Хеле пък в България.


 Седмицата не е след най-лесните за понасяне лични числа, понеже изисква от белязаните с нея силен характер, който едновременно да може спокойно да приема и бедите, които задължително се сипят върху тези хора, и призовете, а те също не са малко. Ако има нещо наистина тревожно в нумерологичната характеристика на Славчо Атанасов, то е Пътят му в живота под знака на Четворката. Това е число, възприемано като най-лошото в скалата, заедно с Деветката. Означава мъки, лутане между четири стени, трудно извършване на дела. И, както се вижда, биткатка за Пловдив е май точно едно от тези дела.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Байдън се оттегли от изборите в САЩ и подкрепи Камала Харис

Американският президент Джо Байдън ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 20 юли 21:00ч.

Код: Ангелът

Режисьор: Рик Роман Уоуф
В ролите: Премиера в България: 30.08.2019 Световна премиера: 23.08.2019 Жанр: Екшън, Трилър САЩ / 2019 / 121 минути Възрастова група: D - Забранен за лица под 16-годишна възраст Сценарист: Катрин Бенедикт, Крайтън Ротънбъргър Режисьор: Рик Роман Уоуф В ролите: Дже

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

скорпион