18.08.2015 14:08

Музика за нестандартни танци за първи път в НДК

Видян 1790 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-младата формация на Brazz Association - Брас асоциация КОМБО ще зарадва почитателите на джаза и нестандартните танци с концерта "Музика за нестандартни танци" на Брас асоциация КОМБО & приятели на 25 септември (петък) от 19:30 ч. в зала 3 на Националния дворец на културата (НДК).Това съобщиха от Агенция КРОСС.


Брас Асоциация КОМБО е последната рожба на енергията и любопитството на тромпетиста Михаил Йосифов и тромбониста Велислав Стоянов. През есента на миналата година творческият дует, който в последните години често може да бъде посочен като "виновникът" зад множество брас и джаз проекти, събра още петима изключителни джаз музиканти, с които, всеки петък, в продължение на осем месеца, радваше публиката на клуб Studio 5. Резултатът е ясен - прилично количество безсънни петъци, още по-голямо количество щастливи лица, немирни ръце и крака, внушително количество изсвирени ноти и все по - богат репертоар. Това може да направи само един изключително добре сработен музикален отбор, в който всяка нота е на мястото си, а професионализмът и забавлението никога не се разделят.


На концерта в НДК премиерно пред широка публика ще бъде представена и първата авторска песен на формацията "Искам да танцувам с теб" по музика на Михаил Йосифов и текст на Велислав Стоянов.


За първата си среща с публиката на голяма сцена, формацията е подготвила богата програма от други авторски композиции, както и песни от различни жанрове, облечени в нестандартни брас аранжименти.


Брас Асоциация КОМБО е в състав: Михаил Йосифов (тромпет, вокал); Велислав Стоянов (тромбон, вокал); Тодор Бакърджиев (тромпет, вокал); Милен Кукошаров (пиано); Димитър Карамфилов (бас); Георги Марков (барабани) и Атанас Попов (перкусии). А специално участие в музикалното приключение ще вземат: Венелин Георгиев (саксофон); Димитър Льолев (саксофон); Георги Стойков (тромпет) и Владислав Мичев (тромбон).


Билетите са вече в продажба - на касите на Билетен център - НДК, както и в мрежите на ticketportal.bg и ticketplus.bg, а за най-малките почитатели на джаза до 10-годишна възраст входът е безплатен.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни