02.10.2008 10:51

Нашествие от коли по „Витошка“

Видян 1890 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На бул. „Витоша“ има знак – забранено влизането на автомобили и служителите на КАТ трябва да вземат книжката на всеки, който го наруши Така кметът на София Бойко Борисов коментира за 19`факта, че движението на автомобили по булеварда е станало твърде интензивно, въпреки забраната, за което вестникът съобщи вчера.


Леко гневен градоначалникът ни посъветва да попитаме МВР-министъра Михаил Миков защо полицията не изпълнява функциите си и не санкционира нарушителите. Той беше категоричен, че е направил необходимото. „Какво още трябва – да взема една палка и да застана там, за да могат те през това време да си правят разпечатка на телефоните ми ли“, попита риторично Борисов.


Централният столичен булевард е затворен за движение на автомобили законно, с решение на Столичния общински съвет, припомни кметът. По неговите думи той не е издавал на нито един човек в България пропуск за минаване с кола по бул. „Витоша“.  Единственото изключение било направено по настояване на Сикрет сървис за външния секретар на САЩ Кондолиза Райс като човек с „висша степен на застрашеност“.


Има два постоянни поста на КАТ в двата края на затворения участък – на ул. „Алабин“ и бул. „Патриарх Евтимий“, информираха от пресцентъра на Столичната дирекция на полицията. От там уточниха, че постовете, които не са денонощни, санкционират по Закона за движение по пътищата водачите, нарушили забранителния знак. За неправилното паркиралите обаче трябвало да следят инспекторите по паркирането от общината.


В затворената отсечка в интервалите от 15 до 16 ч. и от 23 до 7 ч.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 09 юни 21:00ч.

Ятаган

Режисьор: Andrey Andonov
В ролите: Любомира Башева Mila Николай Илиев Omar Мариан Вълев Inspector Rangel Kostov Ирена Милянкова Barumova

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей