Свързани новини

09.06.2009 12:43

Нова кола за 2 500 долара

Видян 1504 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До края на 2011 г. американците ще могат да си закупят чисто нова кола за по-малко от 2 500 долара. „Планираме да пуснем версия на Nano за американския пазар до две години, но преди да й дадем зелена светлина, колата трябва да премине успешно редица тестове“, съобщиха от компанията производител Tata, цитирани от AutoMedia.bg. От компанията не дават подробна информация за евтината колата. Най-вероятно американската версия на Nano ще бъде по-добре оборудвана от европейската си сестра, като ще се отличава с по-качествени материали и изобилие от екстри. Големият интерес, който предизвика Nano в Индия и увеличаващото се търсене на икономични и евтини коли в световен план са главните причини, които водят до очакванията за огромен брой продажби на свръхевтиния автомобил.


 


Полицаите на Острова ще карат Jaguar XF


Полицаите на Острова скоро ще подкарат Jaguar XF, съобщи Speed-Press. Полицейският вариант на Jaguar XF, с който може да бъде оборудвана полицията на Острова, е предназначен за преследвания и задържане на престъпници и нарушители. Моделът не е спортната модификация XFR, но версията е задвижвана от 3,0-литров V6 дизелов мотор. Мощността на двигателя е 275 к.с.


 


„Фолксваген Поло” с 20% по-икономичен двигател


Новото пето поколение „Поло” на „Фолксваген” вече е на разположение в европейските магазини, съобщи ДПА, цитирани от Дарик. Новите бензинови двигатели са с 8 до 20 на сто по-икономични от предишния модел, а новите дизелови мотори - с 5 до 15 на сто. Според компанията най-икономичният модел има разход от 3,6 литра на 100 километра, а емисията на въглероден диоксид е 96 грама на километър.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 30 юни 21:00ч.

Невъзможно бягство 3

Режисьор: Джон Хърцфелд
В ролите: Силвестър Сталоун, Дейв Батиста, 50 Сент, Джин Тян и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион